Σειρά συναντήσεων με αρχηγούς κομμάτων και κοινωνικούς φορείς θα έχει ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης που έλαβε σήμερα.

Ειδικότερα, σήμερα στις 19:15 θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ποταμιού Στάυρο Θεοδωράκη, ενώ αύριο στις 15:30 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ταυτόχρονα, αύριο ο κ. Λαφαζάνης θα συναντηθεί αύριο στις 10:30 το πρωί με τους εκπροσώπους των ΓΕΝΟΠ, ΟΜΥΛΕ, ΟΣΥΠΑ, ΠΟΣ, ΟΜ ΕΥΔΑΠ, την Επιτροπή Ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ, και την Επιτροπή Αγώνα Αεροδρομίου Ελληνικού

Το μεσημέρι, στις 13:40 θα συναντηθεί με εκπροσώπους των: ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Σύλλογου Μισθωτών Μηχανικών, ΠΟΘΑ, ενώ στις 18:00 θα έχει επαφές με εκπροσώπους του Αγροτικού Συλλόγου Ορχομενού, και του Πανελλήνιου Συλλόγου Κτηνοτρόφων.

Ο αυριανός κύκλος επαφών θα ολοκληρωθεί στις 19:00 με συνάντηση με εκπροσώπους της ΓΣΒΕΕ.

Την Τετάρτη, ο κ. Λαφαζάνης θα συναντηθεί στις 18:00 με με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και στις 19:00 με την ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Ταυτόχρονα, στις 10:00 θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Ομοσπονδία Αρτοποιών, στις 10:30 με εκπροσώπους Συλλόγου Πρακτορείων ΟΠΑΠ, στις 11:00 με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών, στις 11:30 με εκπροσώπους της ΕΣΑΜΕΑ, στις 13:30 με εκπροσώπους της ΠΟΜΙΔΑ και του Συντονιστικού Κοινοτήτων Περιοχών Αττικής και στις 14:30 με εκπροσώπους Κοινωνικών Ιατρείων Αττικής.