Για επιλεκτική μνήμη κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη

«Είναι εντυπωσιακό αλλά και ενδεικτικό του θράσους ότι στο σπίτι του κρεμασμένου, δηλαδή στη Ν.Δ., επιμένουν να μιλούν για σχοινί! Και λόγω πανικού ενόψει της επικείμενης οδυνηρής εκλογικής ήττας, «θυμήθηκαν» να εκφράσουν τη δήθεν ευαισθησία τους για τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα!», αναφέρει η κυρία Χρυσοβελώνη και προσθέτει:

Προφανώς λόγω επιλεκτικής μνήμης, στη ΝΔ θέλουν να ξεχνούν και να απωθούν στο υποσυνείδητό τους, τη μακρά σειρά των δυσβάσταχτων και οδυνηρών μέτρων που πήραν σε βάρος της μεσαίας τάξης, των φτωχότερων κοινωνικών ομάδων και των συνταξιούχων κατ’ εντολήν των δανειστών και - το κυριότερο - χωρίς να διαπραγματευτούν στο παραμικρό.

Στη ΝΔ θα ήθελαν να έχουν ξεχάσει ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου δεν αύξησε απλώς αλλά εκτόξευσε τη φορολογία των ελευθέρων επαγγελμάτων, καθώς επίσης και τη φορολογία για τους εργαζόμενους που κερδίζουν περισσότερα από 21.000 ευρώ ετησίως, στραγγαλίζοντας κυριολεκτικά τη μεσαία τάξη και τους μισθοσυντήρητους.

«Επειδή στη ΝΔ έχουν επιλεκτική μνήμη, αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολίτες έχουν ξεχάσει τις συνέπειες των μέτρων που «ένιωσαν στο πετσί» τους τα προηγούμενα χρόνια», καταλήγει η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.