Τα συγχαρητήριά της στους νέους φοιτητές και σπουδαστές που κατάφεραν να εισαχθούν στα ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έδωσε η υπεύθυνη Παιδείας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου

Η κυρία Χριστοφιλοπούλου ευχήθηκε καλές σπουδές στους νέους σπουδαστές λέγοντας πως «οι κόποι τους ευοδώθηκαν με τη στήριξη των οικογενειών τους αλλά και των εκπαιδευτικών που συνέβαλλαν στην προσπάθειά που σήμερα ανταμείβεται». 

Η σκέψη μας, όμως, στρέφεται και σε αυτούς που δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχόμαστε η σημερινή απογοήτευση να είναι φευγαλέα και να συνεχίσουν να εργάζονται για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποτελέσουν εφόδια για το μέλλον τους. 

Στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα, η εκπαίδευση πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της Πολιτείας. Ας καταβάλουμε κάθε συλλογική προσπάθεια η Παιδεία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής, μακριά από ισοπεδωτικές ιδεοληψίες, ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την ισότητα των ευκαιριών, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Μόνο έτσι θα εξασφαλιστεί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο» κατέληξε η κυρία Χριστοφιλοπούλου.