Τα συγχαρητήριά τους στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εκφράζουν οι ΑΝΕΛ μέσω της εκπροσώπου τους Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Όπως αναφέρει η κ. Χρυσοβελώνη: 

Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή, σηματοδοτεί μία νέα περίοδο στη ζωή τους, η οποία εύχομαι από καρδιάς να ανοίξει διάπλατα ορίζοντες και επαγγελματικές προοπτικές αντάξιες των υψηλών προσδοκιών τους. Εύχομαι οι γνώσεις και τα εφόδια που θα αποκτήσουν να δώσουν τη δύναμη να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις και στις προκλήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε.

Στην ανακοίνωση τονίζει, επίσης, η κ. Χρυσοβελώνη ότι: «Όλοι ανεξαιρέτως, επιτυχόντες και μη, είναι χρήσιμοι στην κοινωνία μας και τους έχουμε ανάγκη. Το ήθος, η ειλικρίνεια και η δυναμική ηλικία αποτελούν την καλύτερη προίκα για να μεγαλουργήσουν και, μέσω των προσπαθειών τους, και η Ελλάδα», τονίζοντας ότι «στη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα, από τις διακρίσεις αυτές των παιδιών μας αντλούμε δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου».

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ συγχαίρει επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των υποψηφίων για την ηθική και ουσιαστική αρωγή και συμπαράστασή τους στον διαρκή αγώνα των παιδιών τους για την κατάκτηση της επιτυχίας και καταλήγει στη δήλωσή της λέγοντας:

«Εύχομαι σε όλους και όλες η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων σας!».