Αυστηρό είναι το μήνυμα της κυβέρνησης προς την Νέα Δημοκρατία μετά και την επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Μειμαράκης στον Αλέξη Τσίπρα.

Η κυβέρνηση επισημαίνει ότι ο κ. Μεϊμαράκης πολιτεύεται με κύρια εργαλεία του το απαράμιλλο προσωπικό του ύφος και τις συνεχείς αντιφάσεις. «Πότε δηλώνει ότι ο Τσίπρας κάνει εκλογές για να φύγει» και πότε ότι ο Τσίπρας έσκαβε τον τάφο μας από τις 12 ΙουλίουΣτο ενδιάμεσο δηλώνει την διαθεσιμότητα της ΝΔ για συμμετοχή σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Όπως τονίζεται, ο κ. Μειμαράκης μπορεί να είναι νέος στην αρχηγία της ΝΔ, αλλά δεν είναι καθόλου νέος στην πολιτική. Γνωρίζει πολύ καλά τα πεπραγμένα του κόμματος του στην κυβέρνηση, παρόλο που κάνει απελπισμένες προσπάθειες για να τα «ξεχάσει».

Όπως ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά τι σήμαινε η περιβόητη «ανάπτυξη» αλα ΝΔ για τα φτωχά λαϊκά στρώματα και πόσο ακριβά πλήρωσε τη «σταθερότητα» της διαπλοκής και της διαφθοράς. Δεν υπάρχει κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του παλιού πολιτικού συστήματος.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής, μίλησε για ώρα μάχης των βουλευτών ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο χαρακτήρισε «μικρό και λίγο». 

«Η κοινοβουλευτική ομάδα είναι η αιχμή του δόρατος πάντα κοντά στους πολίτες. Είναι αυτοί που δέχονται τα παράπονα και τον πόνο των πολιτών» είπε και τόνισε πως τώρα «είναι ώρα μάχης και στην ώρα μάχης δεν συζητούμε. Θα πάνε πειθαρχημένα σε όποιον νομό έχουν τονίσει» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.