ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Συμπεριφέρεται με αλαζονεία ο Τσίπρας - Την κοπανάει γιατί δεν θέλει να εφαρμόσει το μνημόνιο

Δημοσίευση 27 Αυγούστου 2015, 17:05 / Ανανεώθηκε 27 Αυγούστου 2015, 20:44
Μεϊμαράκης: Συμπεριφέρεται με αλαζονεία ο Τσίπρας - Την κοπανάει γιατί δεν θέλει να εφαρμόσει το μνημόνιο
Facebook Twitter Whatsapp

Ότι θα μιλά μόνο με καταγγελτικό τόνο για τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τις εκλογές δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στον Αlpha o οποίος συνεχίζει να υψώνει τους τόνους εναντιόν της κυβερνητικής πολιτικής και των επιλογών του Αλέξη Τσίπρα.

Ότι θα μιλά μόνο με καταγγελτικό τόνο για τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τις εκλογές δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνέντευξή του στον Αlpha, o οποίος συνεχίζει να υψώνει τους τόνους εναντιόν της κυβερνητικής πολιτικής και των επιλογών του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν εξηγεί στον ελληνικό λαό γιατί επέλεξε να πάει σε εκλογές. Μάλιστα με χιούμορ σημείωσε ότι ήταν επιτυχία του καναλιού που τον βρήκε για την χθεσινή συνέντευξη αφού έχει χαθεί για έξι μέρες.

Μου φάνηκε αμετανόητος ο Αλέξης Τσίπρας. Η πορεία της χώρας κινδυνεύει. Σήμερα πάμε να ψηφίσουμε για κάτι που συζητήθηκε σε μία ημέρα. Αυτή τη φορά, θα έπρεπε να δοθεί μια ή δύο εβδομάδες καιρός. 

Μέχρι να πάμε σε εκλογές ο Τσίπρας θα εμφανιστεί αντιμνημονιακός, πρόσθεσε και τον κατηγόρησε ότι άρχισε να συμπεριφέρεται με αλαζονικό τρόπο και κάνει εκλογές εξπρές για να προλάβει τον λογαριασμό. 

Ερωτηθείς για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Μειμαράκης έσπευσε να υπογραμμίσει ότι η ΝΔ θα κάνει ό,τι της πει ο ελληνικός λαός, δηλαδή θα ερμηνεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα και θα κινηθεί αναλόγως.

Όπως υποστήριξε, ο πρωθυπουργός με την απόφασή του για εκλογές και εφόσον δηλώνει ότι δεν θα ήθελε να εφαρμόσει την συμφωνία, «την κοπανάει» και η ψήφος των πολιτών σε αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πόσο θυμωμένος ήταν ο λαός γιατί μόνο με το θυμικό εξηγείται αυτή η ψήφος.

Πριν τις εκλογές χρειαζόμασταν περίπου 1 δισ. για να βγούμε στις αγορές. Με τον κ. Τσίπρα δεν βγήκαμε από το μνημόνιο, μας ήρθε χειρότερο πρόγραμμα. Το Ζάπειο κατ εμάς ήταν πολιτικές που μπορούσαν να υλοποιηθούν εάν είχαμε αυτοδύναμη κυβέρνηση. Οι πολίτες προτίμησαν το ροζ συννεφάκι που είχε δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο. Τώρα οι πολίτες θα έχουν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης για να κρίνουν.  

Ο Τσίπρας είναι δήθεν.Έκανε διαρροή το Μαξίμου ότι μου ζήτησε να μην χρησιμοποιήσω τη διευρευνητική εντολή.Ήταν ψέματα, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ για τα εσωκομματικά του κόμματός του εξήγησε ότι Ρουσόπουλος, Λιάπης και Βουλγαράκης, με χαρά να έρθουν στη ΝΔ γιατί εδώ ανήκουν.

Για την Πρόεδρο της Βουλής, υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να μην είχε προτείνει την κυρία Κωνσταντοπούλου ή, να την άλλαζε. Θα έπρεπε να την ξέρει.

Θα κοιτάξουμε αν θα γίνει εξεταστική επιτροπή για κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε λεπτό προς λεπτό πως μετέδωσε το newpost τη συνέντευξη του κ. Μεϊμαράκη:

 
Live bloging*