Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο βουλευτής των ΑΝΕΛΠαύλος Χαϊκάλη,   παραδέχθηκε ότι έχει φτιάξει εταιρεία στην Κύπρο, υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι off shore με την τυπική έννοια του όρου».

Οπως ομολόγησε την ίδρυσε στην Κύπρο προκειμένου να διασφαλιστούν τα πνευματικά δικαιώματα (θεατρικά και άλλα) κατά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Μεγαλόνησο.

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν είχε κέρδη από αυτή, και γι' αυτό δεν τη δήλωσε στο Πόθεν Έσχες του. 

«Δεν πρόκειται για off-shore εταιρία, αλλά μία εταιρία που διασφαλίζει τα πνευματικά μου δικαιώματα για κινηματογραφικές και θεατρικές εργασίες που παίζονταν στην Κύπρο, όταν ασκούσα το επάγγελμα του ηθοποιού. Δεν υπάρχουν αδήλωτα εισοδήματα από αυτήν την εταιρία, η οποία ουσιαστικά από το 2011 είναι ανενεργή» είπε χαρακτηριστικά.

Οπως είπε ο ίδιος δεν την έχει δηλώσει, επειδή δεν υπάρχουν εισοδήματα από αυτή.

Την υπόθεση είχαν φέρει στο φως 18 βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι με συνεχείς ερωτήσεις προς τον υπουργό Επικρατείας Αρμόδιο για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη.

«Ζητούμε και πάλι να επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε εάν υπάρχει μέλος της Κυβέρνησης που διατηρεί off shore εταιρεία με έδρα την Κύπρο (με έναρξη τον Απρίλιο του 2008)» είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά.