current views are: 3

28 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση14:37

Ανεβάζει τους τόνους ο Μεϊμαράκης και «οργώνει» την Ελλάδα

Με ολομέτωπη επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα εγκαινιάζει την προεκλογική περίοδο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

Δημοσίευση 14:37’
αρθρο-newpost

Με ολομέτωπη επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα εγκαινιάζει την προεκλογική περίοδο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

Με ολομέτωπη επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα εγκαινιάζει την προεκλογική περίοδο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

Με πρώτο σταθμό τη Βοιωτία έδωσε το στίγμα της εκλογικής μάχης τονίζοντας την «ανάγκη να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα, για να επανέλθει η χώρα στην ομαλότητα». 

«Ζητώ από τους πολίτες να αποκτήσουν ξανά εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα και για να γίνει αυτό χρειάζεται συνδιαμόρφωση λύσεων και προτάσεων», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Μεϊμαράκης που έχει αποφασίσει να «οργώσει» την Ελλάδα, από τη Θήβα δήλωσε πως «πρέπει όλοι να συνεργαζόμαστε θεσμικά, για να βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Πέρασαν οι εποχές που μονοκομματικές κυβερνήσεις και που “σωτήρες” μπορεί να έδιναν από μόνοι τους λύσεις. Απαιτείται από τη συνθετότητα των προβλημάτων, η οποία υπάρχει, την πολυπλοκότητα, να μπορούμε να συζητάμε οι πολιτικές δυνάμεις, να συνεννοούμεθα, να έχουμε την απαραίτητη συναίνεση και μετριοπάθεια για να βρίσκουμε τις λύσεις. Θέλω, λοιπόν, να τονίσω, ότι η Νέα Δημοκρατία, ιδιαίτερα σε αυτή την προεκλογική περίοδο, δεν θα πλειοδοτήσει σε υποσχέσεις. Δεν θα δεσμευτεί για λύσεις, οι οποίες -όπως οι πολίτες γνωρίζουν– δεν μπορεί να υλοποιηθούν. Δεσμεύεται, όμως, ότι θα συνεργαστεί με όλους τους δημοκράτες, που έχουν άποψη, ανεξαρτήτως τι ψήφισαν, ανεξαρτήτως τι πιστεύουν, για να βρούμε τις λύσεις. Και οι πολίτες να αποκτήσουν και πάλι την εμπιστοσύνη τους συνολικά στο πολιτικό σύστημα».

Ο κ. Μεϊμαράκης πρόκειται το βράδυ να μιλήσει στη Χαλκίδα ενώ τις επόμενες μέρες το πρόγραμμά του έχει ως εξής: 

Σάββατο, 29 Αυγούστου: Ασπρόπυργος
Κυριακή, 30 Αυγούστου: Κόρινθος
Δευτέρα, 31 Αυγούστου: Δυτική Ελλάδα
Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου: Αττική
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου και Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου: Κρήτη
Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου: Αττική
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου: Θεσσαλία


σχετικα αρθρα