Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, μεταξύ του απερχόμενου υπουργού Αριστείδη Μπαλτά και της νέας υπουργού, Φρόσω Κιάου.

Ο κ. Μπαλτάς, καλωσόρισε τη νέα υπουργό και επεσήμανε ότι «είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα». Πρόσθεσε ότι τη χαρακτηρίζουν «το ήθος, το ηθικό και η γνώση» και ότι ξέρει καλά τα θέματα του υπουργείου. «Την καλωσορίσουμε όλοι μαζι, μένουμε στην υπηρεσία της και πάμε για το επόμενο βήμα», κατέληξε ο κ. Μπαλτάς.

Απο την πλευρά, της, η κυρία Κιάου τόνισε ότι αισθάνεται πολύ οικεία και επανέλαβε ότι παρά τις δυσκολίες κ τις κρίσιμες ώρες, το υπουργείο εχει δρομολογήσει της διαδικασίες για την έναρξη της χρονιάς. «Προσωπικά, το αγαπώ το υπουργείο παιδείας», ανέφερε η νέα υπουργός, υπενθυμίζοντας ότι είχε βρεθεί στην ίδια θέση και πριν απο δυο χρόνια. «Είμαστε υπόδειγμα συλλογικής δουλειάς σε αυτό το υπουργείο», είπε.

Παρόντες στην τελετή παράδοσης-παραλαβής ήταν και οι μέχρι πρότινος αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, οι κ.κ. Τάσος Κουράκης, Σταύρος Κοντονής, Κωςτας Φωτάκης, Δημήτρης Χασάπης, αλλά και ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Δημήτρης Ζέρβας.