current views are: 2

28 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση15:14

Χρυσοβελώνη: Στη ΝΔ δεν άλλαξε τίποτα με τον εξοβελισμό του κ. Σαμαρά

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ.

Δημοσίευση 15:14’
αρθρο-newpost

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ.

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη τονίζει σε ανακοίνωσή της:

Αν υπάρχει ένα κόμμα που μέσα σε μια νύχτα ξέχασε τα περίφημα… «Ζάππεια», αυτή είναι η σημερινή Νέα Δημοκρατία.

Αν υπάρχει ένα κόμμα που εφάρμοσε σκληρές μνημονιακές πολιτικές λιτότητας χωρίς να κάνει την παραμικρή διαπραγμάτευση, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία.

Αν υπάρχει ένα κόμμα που ξέκοψε οριστικά από τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας και της κοινωνικής ευαισθησίας, αυτή είναι η σημερινή Νέα Δημοκρατία.

Αν υπάρχει ένα κόμμα που κατάντησε εγχώριο παράρτημα των δανειστών και υποκατάστημα του ΛΑΟΣ, αυτό δεν είναι άλλο από τη σημερινή μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία. Το αποδεικνύουν περίτρανα οι δηλώσεις στελεχών της, που διαπνέονται από το ίδιο πνεύμα:

· Άδωνις Γεωργιάδης Υπουργός Υγείας στη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου 14 Νοεμβρίου 2013 υπερασπιζόμενος τις απολύσεις: «Οι απολύσεις είναι αποφάσεις δικές μου, μη μου παίρνει τη δόξα η τρόικα όταν κάνω το αυτονόητο. Έχω βαρεθεί να κάνω το αυτονόητο και να παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν!».

· Μάκης Βορίδης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ 18 Ιανουαρίου 2015 σε ακροδεξιό παραλήρημα: «Δε θα νικήσει η Αριστερά την επόμενη Κυριακή. Δεν θα τους αφήσουμε ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας με τα όπλα …».

· Βαγγέλης Μεϊμαράκης 5 Ιουλίου 2015 αμέσως μετά το δημοψήφισμα εκλιπαρεί να φέρει ο κ. Τσίπρας μια οποιαδήποτε συμφωνία με τους εταίρους: «Περιμένω τη χώρα να επανέλθει στην ομαλότητα και ότι εντός 48 ωρών ο κ. Πρωθυπουργός θα φέρει τη συμφωνία. Αν δεν έρθει αυτή η συμφωνία εντός 48 ωρών όπως έχει πει ο Πρωθυπουργός η εκτίμησή μου είναι ότι η χώρα βαδίζει σε τραγωδία με ευθύνη της κυβέρνησης».

«Δυστυχώς, τις νεοφιλελεύθερες και ακροδεξιές απόψεις των Αδώνιδων και των Βορίδηδων υπερασπίζεται και προβάλει η Νέα Δημοκρατία των Σαμαρά – Μεϊμαράκη. Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα με τον εξοβελισμό του κ. Σαμαρά», καταλήγει η κυρία Χρυσοβελώνη.


σχετικα αρθρα