Τη βεβαιότητα ότι ο υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλος θα ανταποκριθεί στα νέα καθήκοντα του εξέφρασε ο απερχόμενος υπουργός Νικ. Παρασκευόπουλος, κατά την τελετή παράδοσης και παραλαβής στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Αναλυτικότερα, ο κ. Παρασκευόπουλος, κατά την τελετή παράδοσης και παραλαβής, ανέφερε ότι με πολύ χαρά υποδέχεται τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλο και εξέφρασε την πεποίθηση, αλλά και την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί στις ανάγκες που υπάρχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου της Δικαιοσύνης, και είναι ευφυής και καλός άνθρωπος.

Παράλληλα, ο απερχόμενος υπουργός ανέφερε ότι η Δικαιοσύνη ως αξία πρέπει να είναι αδιάκοπη και να μην έχει διαλείμματα, πρέπει να είναι πάντα παρούσα και να λύνει τα προβλήματα – και ο κ. Παπαγγελόπουλος εξασφαλίζει αυτή τη συνέχεια. Ευχαρίστησε δε, τους παράγοντες, συνεργάτες και υπάλληλους του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλος, ανέφερε ότι το διάστημα που συνεργάστηκε με τον κ. Παρασκευόπουλο στο υπουργείο (κατείχε την θέση του υφυπουργού Δικαιοσύνης) «απέκτησα έναν πολύ καλό φίλο και τον ευχαριστώ γι' αυτό που είναι».

Στην τελευταία αποστροφή του λόγου του, ο κ. Παπαγγελόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «μετά από 22 μέρες, η τελετή αυτή θα έχει αντίστροφη φορά, δηλαδή, θα παραδώσω εγώ το υπουργείο Δικαιοσύνης στον κ. Παρασκευόπουλο».