Γράφει ο Ορέστης Αποστολόπουλος

Η κυρία Φώφη Γεννηματά τα συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ . Είναι δύο νέοι άνθρωποι που έχουν βρει κώδικα επικοινωνίας και μπορούν να συνεννοηθούν. Η Δημοκρατική Αριστερά με το ποσοστό που έλαβε στις εκλογές του Ιανουαρίου δεν μπορούσε να βάλει και πολλά προαπαιτούμενα για αυτή τη συνεργασία.

Παρ´ όλα αυτά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ το πάλεψε και προσπάθησε να πάρει για το κόμμα του όσα περισσότερα μπορούσε. Η αλήθεια ειναι πως ανταποκρίθηκε και η κυρία Γεννηματά η οποία έκανε μια πολλή γεναιόδωρη πρόταση στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ καθώς φαίνεται πως του δίνει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας την οποία στις εκλογείς είχε ο Γιώργος Φλωρίδης. Άρα αν το ΠΑΣΟΚ πάει καλύτερα από τις εκλογές του Ιανουαρίου τότε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα εκλεγεί βουλευτής επικρατείας με τη Δημοκρατική Παράταξη.

Πρόβλημα υπήρξε με τη λίστα της Πάτρας εκεί όπου η ΔΗΜΑΡ θα ήθελε επικεφαλής τον κύριο Νίκο Τσούκαλη καθώς πιστεύουν πως μπορεί να κατακτήσει την έδρα στην Αχαΐα , όμως εκεί θα βρίσκεται επίσης κάποιος προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ ο κύριος Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ , και από τους πρώτους που βοήθησαν την κυρία Φώφη Γεννηματα στην εκλογή της στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ .