current views are: 2

29 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση12:52

Μιχαλολιάκος: Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

«Η Χρυσή Αυγή θα λάβει μέρος σε αυτές με όλες της τις δυνάμεις» τονίζει ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος σε άρθρο του ενόψει της αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου.

Δημοσίευση 12:52’
αρθρο-newpost

«Η Χρυσή Αυγή θα λάβει μέρος σε αυτές με όλες της τις δυνάμεις» τονίζει ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος σε άρθρο του ενόψει της αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου.

«Η Χρυσή Αυγή θα λάβει μέρος σε αυτές με όλες της τις δυνάμεις» τονίζει ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος σε άρθρο του ενόψει της αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου.

«Έχει σημασία να τονιστεί ότι οι συνθήκες μέσα στις οποίες θα δώσει τον αγώνα της η Χρυσή Αυγή είναι αντίξοες και βαθύτατα αντιδημοκρατικές» τονίζει και προσθέτει:

Οι μισοί σχεδόν βουλευτές του κόμματός μας δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε… πολιτικές συγκεντρώσεις και θα είναι υποψήφιοι βουλευτές μέσα σε καθεστώς… σιωπής! Αυτό είναι δημοκρατία;

Το άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου: 

Η χώρα ως γνωστόν, βαδίζει προς μία ακόμη εκλογική αναμέτρηση. Ο λόγος για τις νέες αυτές εκλογές είναι τα όσα συμφωνούν ή δεν συμφωνούν οι κυβερνώντες την Πατρίδα μας με την Ευρώπη. Και όταν λέμε Ευρώπη δεν εννοούμε ούτε το γεωγραφικό, ούτε το πολιτιστικό, ούτε το εθνολογικό ή θρησκευτικό περιεχόμενο της εννοίας “Ευρώπη”, αλλά τα όσα αποφασίζονται από μία μικρή ομάδα ανθρώπων ισχυρών του χρήματος και της πολιτικής, ομιλούμε για την νομενκλατούρα των Βρυξελλών.

Αναφερόμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία κατά το παρελθόν απεκαλείτο Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα και η οποία είχε πολλά υποσχεθεί στην Ελλάδα, αλλά τίποτε από αυτά δεν έγινε πραγματικότητα. Πρόθυμοι συνεργάτες και συνένοχοι στα τόσα ψέματα που ειπώθηκαν στον Ελληνικό Λαό για τα… καλά αυτής της “Ευρώπης”, αυτοί οι οποίοι κυβέρνησαν την Πατρίδα μας για τέσσερεις ολόκληρες δεκαετίες. Όταν προσχωρήσαμε στην ένωση αυτή η Πατρίδα μας είχε μία εάν όχι ακμάζουσα, ικανοποιητική βιομηχανία, μια ανθούσα βιοτεχνία και μία αξιόλογη αγροτική παραγωγή, η οποία κάλυπτε σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν τις ανάγκες του Λαού μας! Όλα αυτά χάθηκαν μέσα στα χρόνια που πέρασαν και επαληθεύτηκαν αυτοί που έλεγαν ότι η Ελλάδα θα χάσει από την σύμπραξη αυτή και οι πολίτες αυτής της χώρας θα καταντήσουν σερβιτόροι και καμαριέρες των Ευρωπαίων. 

Πράγματι, η πρωτογενής παραγωγή της ελληνικής οικονομίας περιορίστηκε δραματικά και γίναμε κατ’ ουσίαν μία χώρα παροχής υπηρεσιών και μάλιστα υπερχρεωμένη. Είναι επιπόλαιο, λοιπόν, να δει κανείς με ορίζοντα ολίγων ετών τις σχέσεις της Ελλάδος με την Ε.Ε. 

Ας επανέλθουμε όμως εις τα των εκλογών, δηλώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα λάβει μέρος σε αυτές με όλες της τις δυνάμεις, εκπροσωπώντας μία Ελλάδα που ακόμα αγωνίζεται, αντιστέκεται, μάχεται, ονειρεύεται. Έχει σημασία να τονιστεί ότι οι συνθήκες μέσα στις οποίες θα δώσει τον αγώνα της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αντίξοες και βαθύτατα αντιδημοκρατικές. Οι μισοί σχεδόν βουλευτές του κόμματός μας δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε… πολιτικές συγκεντρώσεις και θα είναι υποψήφιοι βουλευτές μέσα σε καθεστώς… σιωπής! Αυτό είναι δημοκρατία;…

Εγώ προσωπικά ο οποίος έχω την τιμή να είμαι ο επικεφαλής του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας δεν έχω το δικαίωμα να απομακρυνθώ από τον νομό Αττικής και μαζί με εμένα το ίδιο και ένας αριθμός άλλων βουλευτών του κόμματός μας! Ας μη μιλήσουμε για τον αποκλεισμό μας από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως κατά παράβασιν του νόμου και της υποτίθεται ισότητος η οποία πρέπει να υπάρχει μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων ως προς την μεταχείρισή τους και την προβολή τους από τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες. 

Ένα παράδειγμα για να αντιληφθείτε τι ακριβώς συμβαίνει: Την Παρασκευή 21 Αυγούστου μία ημέρα μετά την δήλωση του πρωθυπουργού ότι παραιτείται και η χώρα οδηγείται σε εκλογές, έκανα μία δήλωση στην κρατική τηλεόραση, η οποία στην συνέχεια όπως έχει καθήκον την διένειμε σε όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η δήλωση είχε διάρκεια 4 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα. Από αυτά η κρατική τηλεόραση έδειξε ένα λεπτό και δέκα δευτερόλεπτα, παραλείποντας την αναφορά μου στο μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ενώ οι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί παρουσίασαν από είκοσι έως τριάντα δευτερόλεπτα!!! Τις δηλώσεις όλων των άλλων πολιτικών αρχηγών των κομμάτων τις έδειξαν ολόκληρες. Είναι αυτό δημοκρατία;

Ας μιλήσουμε όμως για τις εκλογές. Αναφερόμενοι κατ’ αρχάς στο διάγγελμα του πρωθυπουργού, το οποίο εάν δεν ζούσε κανείς στην χώρα αυτή θα νόμιζε ότι ήταν προεκλογική εξαγγελία ενός κόμματος της αντιπολιτεύσεως. Είπε μεταξύ άλλων ότι θα κτυπήσει την διαπλοκή και ότι θα καταργήσει τα μνημόνια! Λες και δεν κυβερνούσε αυτός επτά ολόκληρους μήνες! Από την πλευρά της Ν.Δ. είχαμε μία σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να προχωρήσει σε εκλογές και αυτό μόλις μία εβδομάδα μετά από την ψηφοφορία στην Βουλή της 14ης Αυγούστου 2015, ψηφοφορία κατά την οποία η Ν.Δ. χωρίς εξαίρεση και με την ηγεσία της να θέτει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας υπερψήφισε το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ! 

Μία λέξη, η οποία κατά κόρον χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια από τους πολιτικούς και τους λεγόμενους επικοινωνιολόγους είναι η λέξη “αφήγημα”, λέξη με την οποία εννοούν την πολιτική τους πρόταση προς τον Λαό ή για να το πούμε διαφορετικά το δικό τους κακόγουστο παραμύθι για να κλέψουν τις ψήφους του Ελληνικού Λαού. Εμείς, δεν έχουμε σκοπό ούτε ψέματα να σας πούμε, ούτε να σας εξαπατήσουμε, παρά να σας πούμε μόνο την Αλήθεια, η οποία είναι σκληρή και πραγματικά προκαλεί πόνο, πόνο ψυχής σε κάθε Έλληνα Πατριώτη. 

Το δικό μας “αφήγημα”, λοιπόν, μιλάει για μια Ελλάδα όπως στην πραγματικότητα είναι σήμερα. Με μια χώρα με κατεστραμμένη οικονομία, η οποία δεν πρόκειται να σωθεί με δανεικά, αλλά μόνον με σκληρή εργασία και δικαιοσύνη. Μια Πατρίδα που για να επανέλθει και πάλι σε μία πορεία αναπτύξεως και προόδου πρέπει να υπάρξει εθνική παραγωγή και πρέπει να προστατευθεί ο Έλληνας εργαζόμενος, ο Έλληνας επιχειρηματίας, ο Έλληνας παραγωγός μέσα σε ένα καθεστώς διαφάνειας και ισονομίας χωρίς τους επιτήδειους, τους μιζαδόρους και τα λαμόγια και χωρίς τους κομματικούς στρατούς, που καταλαμβάνουν το κράτος μετά από κάθε εκλογική διαδικασία και το νέμονται με τρόπο αναίσχυντο.

Δεν αρκεί μόνον ένα “όχι στα μνημόνια” το οποίο και θα επαναλάβουμε. Όχι μόνον γιατί είμαστε συνεπείς στην πολιτική μας και όχι αγύρτες της πολιτικής, αλλά και γιατί τα μνημόνια και τα δανεικά από τους τοκογλύφους δεν πρόκειται ποτέ να σώσουν την Πατρίδα μας. Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη σοβαρότερο πρόβλημα, τις εφιαλτικές διαστάσεις του οποίου ζουν τους τελευταίους μήνες οι συμπατριώτες μας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και το πρόβλημα αυτό είναι η λαθρομετανάστευση.

Δεν φταίει η Ελλάδα για τους πολέμους, ούτε για τους πρόσφυγες, ούτε για την δυστυχία σε Αφρική και Ασία. Δεν φταίει και δεν πρέπει να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός αυτήν την λαίλαπα η οποία λυσσομανά από την Ανατολή και τον Νότο. 

Το δικό μας “αφήγημα” θέλει μια Ελλάδα η οποία να ανήκει στους Έλληνες. Θέλει μια Πατρίδα με εθνική παραγωγή, ελεύθερη από την ξενοκρατία είτε αυτή έχει την μορφή του διεθνούς τοκογλύφου, είτε του αλλοδαπού εισβολέα. Θέλουμε μια άλλη Ελλάδα, μια Ελλάδα Ελληνική! Υπάρχει ελπίδα αυτό που θέλουμε να γίνει πραγματικότητα; Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι το καθήκον μας και ας γίνει οτιδήποτε.

Εξάλλου χαμένες μάχες είναι μόνο οι μάχες που δεν δόθηκαν ποτέ και εμείς έχουμε αποφασίσει να δώσουμε την μάχη της Ελλάδος, την μάχη του Εθνικισμού μέχρι το τέλος.
 


σχετικα αρθρα