current views are: 3

29 Αυγούστου 2015
Δημοσίευση14:17

Τι συζήτησαν Θάνου – Κωνσταντοπούλου

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής είχε η πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου.

Δημοσίευση 14:17’
αρθρο-newpost

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής είχε η πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου.

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής είχε η πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου.

Κατά την συνάντηση, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, η Πρόεδρος της Βουλής, αφού συνεχάρη την πρωθυπουργό για την ανάληψη των  καθηκόντων της την ενημέρωσε για τις δραστηριότητες της Βουλής κατά το προσεχές διάστημα και ιδιαιτέρως για την προγραμματισμένη για την προσεχή εβδομάδα  σύγκληση της «Βουλής των Εφήβων». 

Η πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής και  δήλωσε ότι εάν και οι λοιπές υποχρεώσεις της το επιτρέψουν, θα παραστεί στην  εναρκτήρια συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων.

«Θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι την πρωθυπουργία της χώρας σ’ αυτήν την κρίσιμη, πολύ σύντομη, προεκλογική περίοδο αναλαμβάνει μία γυναίκα που έχει διακριθεί στη διαρκή και αγωνιστική στάση και δράση για Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Δημοκρατία και σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τις θέσεις στις οποίες έχει υπηρετήσει», είπε η Ζωή Κωνσταντόπουλου μετά τη συνάντηση.

Η Πρόεδρος της Βουλής ευχαρίστησε την πρωθυπουργό «για τη χθεσινή θεσμική ενημέρωση που της έκανε σε σχέση με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος για τη διάλυση της Βουλής», της ευχήθηκε καλή δύναμη και τη συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων της. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενημέρωσε την πρωθυπουργό σε σχέση με τη λειτουργία της Βουλής στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

«Την ενημέρωσα για την επικείμενη συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων, που θα γίνει στη Βουλή στις αρχές του Σεπτέμβρη, καθώς επίσης και για την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που θα γίνει αμέσως μετά τις εκλογές, όπως είχε προγραμματισθεί», δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής.


σχετικα αρθρα