«Δεν υποστείλαμε τη σημαία της εθνικής κυριαρχίας, δεν γίναμε μνημονιακοί» τονίζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε πλήρη συναίσθηση ότι με τη στάση μας κρατήσαμε την Πατρίδα μας ζωντανή, στηρίζοντας τη μόνη κυβέρνηση που διαπραγματεύτηκε σκληρά και μέχρι τέλους όλα τα τελευταία μνημονιακά χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Χρυσοβελώνη.

Επισημαίνει επίσης ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν γίναμε και ούτε θα γίνουμε ποτέ μνημονιακοί. Δεν υποστείλαμε, ούτε θα υποστείλουμε τη σημαία της εθνικής κυριαρχίας. Έχουμε πλήρη συνείδηση ότι αποτρέψαμε το σχέδιο του Σόιμπλε να πετάξει τη χώρα μας μέσα σε μια νύχτα έξω από την Ευρώπη και να οδηγηθούμε στην απόλυτη πτώχευση».

Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζει  λέγοντας ότι «η επιστροφή στη δραχμή που ονειρεύονται, αλλά δεν διακηρύσσουν ανοιχτά οι υπερασπιστές της, θα επέφερε την οικονομική και κοινωνική καταστροφή των πιο ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων και θα οδηγούσε ακόμη περισσότερους Έλληνες στην ανεργία και τη φτώχεια».

«Δεν μας πτοούν τα “παιχνίδια” ορισμένων εταιρειών δημοσκοπήσεων σε βάρος μας. Με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μας οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε οι εγγυητές της σταθερότητας και στη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά από τη νέα ετυμηγορία του ελληνικού λαού, παραμένοντας πιστοί στις πάγιες θέσεις μας», καταλήγει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.