Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας την ομιλία του απερχόμενου πρωθυπουργού στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

«Την ώρα που ο προεκλογικός αγώνας έχει ξεκινήσει και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πραγματοποιεί πορεία προς το λαό, ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να ασχολείται με το κόμμα του και πραγματοποιεί πορεία προς… τις συνιστώσες του» τονίζουν κύκλοι από τη Συγγρού.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν με έμφαση ότι ο απερχόμενος πρωθυπουργός «διεκδικεί μάλιστα από αυτούς που προκάλεσαν τη διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ την… πατρότητα του “Όχι”. Αφού διασπάστηκαν και φυλλορροούν, τώρα θέλουν να διαμοιράσουν και τα ιμάτια ενός ετερόκλητου “Όχι”, που ο κ. Τσίπρας ερμηνεύει κάθε φορά όπως τον βολεύει».

«Έφθασε μάλιστα ο κ. Τσίπρας στο σημείο να πει σήμερα ότι το «παράλληλο πρόγραμμα», που θα εξαγγείλει, θα έχει ως πυρήνα του το… “Όχι”» τονίζουν οι ίδιες πηγές και συνεχίζουν: 

Προφανώς, κατά τον κ. Τσίπρα η σειρά είναι “πρόγραμμα Θεσσαλονίκης”, τρίτο μνημόνιο, “παράλληλο πρόγραμμα του Όχι”!

«Αφού προσπάθησε να οικειοποιηθεί  το σύνθημα της Νέας Δημοκρατίας “η Ελλάδα μπροστά”, τώρα προσπαθεί να οικειοποιηθεί και το σύνθημα του κ. Λαφαζάνη “Το Όχι δεν ηττήθηκε”, λέγοντας πως “Το Όχι δεν τελείωσε”» καταλήγουν οι κύκλοι της Συγγρού