ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιοι Παπανδρεϊκοί μένουν για ακόμη μία φορά εκτός Βουλής

Δημοσίευση 30 Αυγούστου 2015, 21:55 / Ανανεώθηκε 30 Αυγούστου 2015, 21:55
Ποιοι Παπανδρεϊκοί μένουν για ακόμη μία φορά εκτός Βουλής
Facebook Twitter Whatsapp

Αν δεν συμβεί κάποιοι θαύμα, που μάλλον δε θα συμβεί, για ακόμη μια φορά στελέχη που πρωταγωνίστησαν την εποχή του Γιώργου Παπανδρέου θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται εκτός Βουλής και κάποιοι έξ´ αυτών πιθανότατα θα τερματίσουν και την πολιτική τους καριέρα. 

Γράφει ο Ορέστης Αποστολόπουλος

​Αν δεν συμβεί κάποιοι θαύμα, που μάλλον δε θα συμβεί, για ακόμη μια φορά στελέχη που πρωταγωνίστησαν την εποχή του Γιώργου Παπανδρέου θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται εκτός Βουλής και κάποιοι έξ´ αυτών πιθανότατα θα τερματίσουν και την πολιτική τους καριέρα.

​Το ΚΙΔΗΣΟ σε καμία από τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη δεν πιάνει τη βάση του 3% για την είσοδο στη Βουλή και με δεδομένη τη ρήξη με το ΠΑΣΟΚ δεν προκύπτει από πουθενά πως το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου θα μπορέσει να επιβιώσει. Έτσι ο Γιώργος Πεταλωτής, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Χρήστος Αηδόνης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ίσως αναγκαστούν να τερματίσουν τις πολιτικές τους καριέρες στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Ο Γιώργος Πεταλωτής δικηγορεί, ο Φίλιππος Σαχινίδης επανήλθε στο τμήμα μελετών της Εθνικής Τράπεζας , ο Χρήστος Αηδόνης εκτός από τα ακίνητα με τα οποία προσπαθεί να ασχοληθεί έχει ετοιμάσει και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ως στιχουργός έναν δίσκο, ενώ στις παλιές τους δουλειές θα επιστρέψουν και ο Μιχάλης Καρχιμάκης με το Θάνος Μωραΐτη.

Πάντα υπάρχει η προοπτική επανόδου στο ΠΑΣΟΚ αλλά όσο υπάρχει ο Γιώργος Παπανδρέου κάτι τέτοιο ειναι εξαιρετικά δύσκολο. Και αυτά τα στελέχη όπως και άλλα μεσαίας τάξης αποκαλούνται από πολλούς οι εγκλωβισμένοι του Γιώργου καθώς από τη μια δεν θέλουν να πουλήσουν τον Παπανδρέου και από την άλλη αυτό τους στοιχίζει την απουσία από την κεντρική πολιτική σκηνή.