Για σκοπιμότητες που εξυπηρετούν δημοσιεύματα εν μέσω προεκλογικής περιόδου με στόχο το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο η Φώφη Γεννηματά, απαντώντας σε σημερινά πρωτοσέλιδα εφημερίδων, σύμφωνα με τα οποία ο σύζυγος της κυρίας Γεννηματά, πληρωνόταν κανονικά ως οδοντίατρος του «Ερρίκος Ντυνάν», ενώ είχε χρόνια να εμφανιστείο στην εργασία του. 

Τα ρεπορτάζ των εφημερίδων επικαλούνταν υπηρεσιακό σημείωμα του διευθυντή της κλινικής.

Σε δήλωσή της πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

Σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και «ΕΣΠΡΕΣΣΟ», τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο τόσο το ΠΑΣΟΚ και την Δημοκρατική Παράταξη, όσο και εμένα προσωπικά και την οικογένειά μου.

Τα δημοσιεύματα αυτά με τους τίτλους και με το περιεχόμενό τους είναι απολύτως παραπλανητικά και συκοφαντικά, γιατί δεν έχουν καμμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Η σκοπιμότητα είναι προφανής, διότι αυτά τα χυδαία ψεύδη έχουν χρησιμοποιηθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν και έχουν λάβει συγκεκριμένες και αποστομωτικές απαντήσεις.

Το ότι επανέρχονται εν μέσω προεκλογικής περιόδου αποκαλύπτει τα κίνητρα τόσο των εντολέων, όσο και των εντολοδόχων.

Μάλιστα, προαναγγέλει προσφυγή στη δικαιοσύνη και τονίζει ότι έχει ήδη δώσει εντολή στους νομικούς συμβούλους της να καταθέσουν αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση:

Όμως επειδή η αλήθεια είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Επειδή η χυδαιότητα και το ψέμα ξεπερνούν κάθε όριο δεοντολογίας και ανοχής. Έχει δοθεί εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να καταθέσουν την σχετική αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.