«Διαπλοκή και ΝΔ είναι αδέρφια δίδυμα», σημείωσε ο Πάνος Σκουρλέτης στη διακομματική επιτροπή, απαντώντας στη Σοφία Βούλτεψη.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας επίθεση στην κυρία Βούλτεψη αναφέρει:

Αν η κυρία Βούλτεψη αισθάνεται εκτεθειμένη από τη θέση που υποστήριξε σχετικά με την υποχρέωση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών να παρέχουν δωρεάν τηλεοπτικό χρόνο κατά την προεκλογική περίοδο, προσδιορίζοντάς το στο ύψος των 6 εκατομμυρίων ευρώ, μπορεί έστω και τώρα να ανακαλέσει.

«Αν πάλι δεν κατάλαβε καλά, ας το ομολογήσει», προσθέτει.

Συνεχίζοντας την επίθεση σχολίασε: 

Φαίνεται όμως ότι τίποτα δεν λέγεται τυχαία. Διαπλοκή και Ν.Δ. είναι αδέρφια δίδυμα. Όσον αφορά τις ύβρεις και τα ψέματα, αυτά αποτελούν το μόνιμο χόμπι της κυρίας Βούλτεψη.

Βούλτεψη: Η Αυγή επαναλαμβάνει τα ψεύδη του Σκουρλέτη

«Σήμερα, η εφημερίδα «Αυγή» με ένα ένα ψευδές και συκοφαντικό από την αρχή ως το τέλος πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, επαναλαμβάνει τα ψεύδη που διέσπειρε ο κ. Σκουρλέτης μετά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής. Τόσο ο κ. Σκουρλέτης, όσο και η εφημερίδα ψευδώς αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι της ΝΔ "διεκδίκησαν στο όνομα των καναλαρχών αποζημίωση 6 εκατ. ευρώ για τον τηλεοπτικό χρόνο που θα παραχωρηθεί στα κόμματα". Μάλιστα, η εφημερίδα σκόπιμα παραλείπει να δημοσιεύσει τη χθεσινή απάντησή μου στη συκοφαντία» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, στη Διακομματική Επιτροπή.

«Η αλήθεια είναι ότι το ποσό των 6 εκατ. ευρώ ήταν πρόταση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Ροδόλφου Μορώνη, ο οποίος είπε ότι θα αναφερθεί μεν το ποσό, αλλά καλό είναι, για ευνόητους λόγους, να αποφευχθεί η ανάλυσή του. Η δική μας ένσταση ήταν ως προς την ανάγκη να υπάρχει αναλυτικά καταγεγραμμένο τι αντιστοιχεί σε κάθε κόμμα, καθώς από εκεί προκύπτει και σε ποια τηλεοπτική ζώνη θα μεταδίδονται οι δραστηριότητές τους. Τους είπαμε μάλιστα ότι αντί να προσπαθούν να κρύψουν το ποσό με διάφορα τεχνάσματα, να το αφαιρέσουν εντελώς» ανέφερε η κ. Βούλτεψη και κάλεσε τον υπουργό Εσωτερικών Αντ. Μανιτάκη «να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης, ώστε να αποκαλυφθεί το ψεύδος».