«Η χώρα χρειάζεται σταθερή πορεία» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Τρίπολη.

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται το μεταρρυθμιστικό προσωπείο της ΝΔ, διότι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι πίσω από αυτό, πολύ απλά κρύβεται το σκληρό πρόσωπο της δεξιάς», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ακολούθησε κι αντέγραψε τη ΝΔ σε πολλά σημεία και σημείωσε πως μιμείται το στρατηγικό της δόγμα, τότε που το 2012 οδήγησε την χώρα σε διπλές εκλογές. Ότι έκανε, είπε, η ΝΔ το 2012, το επαναλαμβάνει το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος.

Σημείωσε πως επτά μήνες κυβέρνηση, με ψέματα, πισωγυρίσματα και ερασιτεχνισμούς, ο ΣΥΡΙΖΑ επέδειξε ανικανότητα και πρόσθεσε πως «ενώ το Δεκέμβριο του 2014 βλέπαμε ότι υπήρχε η προοπτική εξόδου από τα μνημόνια, βλέπαμε τα πρωτογενή πλεονάσματα και τους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, σήμερα βιώνουμε το 3ο και επαχθέστερο μνημόνιο, με λουκέτα, με ύφεση, με νέους ανέργους, με μείωση και πάλι του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

«Ροκάνισαν το χρόνο και σκούπισαν τα αποθεματικά του κράτους, αφυδάτωσαν την πραγματική οικονομία και πάγωσαν το ΕΣΠΑ, έκλεισαν τις τράπεζες, προσπάθησαν να αποδράσουν μέσα από το διχαστικό δημοψήφισμα, ζήτησαν ένα ηρωικό όχι και έντρομοι μετά προσπάθησαν να το μετατρέψουν σε ένα ναι άνευ όρων, με την χώρα στον αέρα χωρίς πρόγραμμα», είπε η κ. Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά, κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν το ΠΑΣΟΚ για να ξαναφέρει - όπως είπε- την ελπίδα που ενταφίασε ο κ. Τσίπρας με το 3ο μνημόνιο και τόνισε, «είμαστε εδώ για να δώσουμε μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας, σε όλους αυτούς που τόλμησαν να μας πουν δοσίλογους και προδότες. Ζητάμε από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να μας εμπιστευθούν, να στηρίξουν και να ψηφίσουν τη Δημοκρατική συμπαράταξη».