current views are: 2

3 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση17:32

Τσίπρας: Δεν συμμετέχουμε σε κυβερνήσεις ζόμπι – Η Ρηγίλλης δίνει τα ρέστα της για να τελειώσει μαζί μας

«Δεν θα τους αφήσουμε, δεν θα αφήσουμε το καθεστώς της διαπλοκής που μας κυβερνάει 40 χρόνια τώρα. Δεν γυρίζει πίσω η Ελλάδα γιατί δεν θα την αφήσει ο ελληνικός λαός να γυρίσει πίσω» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Δημοσίευση 17:32’
αρθρο-newpost

«Δεν θα τους αφήσουμε, δεν θα αφήσουμε το καθεστώς της διαπλοκής που μας κυβερνάει 40 χρόνια τώρα. Δεν γυρίζει πίσω η Ελλάδα γιατί δεν θα την αφήσει ο ελληνικός λαός να γυρίσει πίσω» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Δεν θα τους αφήσουμε, δεν θα αφήσουμε το καθεστώς της διαπλοκής που μας κυβερνάει 40 χρόνια τώρα. Δεν γυρίζει πίσω η Ελλάδα γιατί δεν θα την αφήσει ο ελληνικός λαός να γυρίσει πίσω» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Αιγάλεω ενόψει των εκλογών

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «σημασία έχει, ακόμα και αν σε ρίξουν, να έχεις τη δύναμη να παλέψεις και να σηκωθείς. Μπροστά  μας έχουμε νέες μάχες να δώσουμε, δεν θα αφήσουμε το παλιό κατεστημένο να κερδίσει. Στις 20 Σεπτέμβρη ξεμπερδεύουμε οριστικά με το παλιό και κερδίζουμε το αύριο» υπογράμμισε. 

Δεν λυγίσαμε, παλέψαμε μέχρι την τελευταία στιγμή και επιμείναμε στα συμφέροντα του λαού μας. 

«Σε αυτή τη μάχη δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τους δανειστές και τους ακραίους συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης, αλλά και ένα καλά μελετημένο σχέδιο που είχαν καταστρώσει σε συνεννόηση και δυνάμεις εντός της χώρας, οι εκπρόσωποι του παλιού κατεστημένου, αυτοί που πέντε χρόνια τώρα υπέγραφαν ό,τι τους έβαζαν μπροστά τους, από τη ΝΔ και τους κάθε μορφής κήρυκες που μας καλούσαν να συμβιβαστούμε» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μόνοι μας και όλοι τους και θα τους νικήσουμε, γιατί έχουμε στο πλευρό μας τον ελληνικό λαό» διαμήνυσε αναφερόμενος στις εκλογές και τον πόλεμο που όπως είπε δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ από το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο.

Άφησε αιχμές για τους «λαφαζανιστές», λέγοντας ότι «κάποιοι χθεσινοί σύντροφοι της μάχης διάλεξαν τη φυγή», ενώ εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ που -όπως είπε- «θέλουν να αποδείξουν ότι είναι μάταιο να παλεύεις για το δίκαιο».

Ζήτησε ισχυρή λαϊκή εντολή, για διακυβέρνηση τετραετίας, στον ΣΥΡΙΖΑ και την εφαρμογή μιας πολιτικής ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε «κυβερνήσεις ζόμπι με Βορίδη, Πάγκαλο και Βενιζέλο»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Της Ρηγίλλης τα παιδιά δίνουν τα ρέστα τους να τελειώσουνε μαζί μας.  Για να ξαναφέρουν το χαμόγελο όχι στα χείλη των πολιτών αλλά στα χείλη των δανειστών και της διαπλοκής».

Επιτέθηκε προσωπικά στο κ. Μεϊμαράκη, χαρακτηρίζοντάς τον «προσωποποίηση του παλαιοκομματισμού».  

Ρωτήστε όποιον άνθρωπο θέλετε, να σας περιγράψει πως θα ήταν ο παλαιοκομματισμός αν ήταν ένα πρόσωπο.  Τον υπηρεσιακό αρχηγό της ΝΔ θα σας περιγράψει.  Τον κ. Μεϊμαράκη.  Ο οποίος μία εβδομάδα αφότου ανέλαβε, πήγε στις Βρυξέλλες συνοδευόμενος από ποιόν; Από τον κ. Παπασταύρου. Της γνωστής λίστας.  Γιατί προφανώς η ΝΔ χρωστάει σε αυτές τις λίστες, που η δικαιοσύνη τώρα, με την δική μας κυβέρνηση, αφέθηκε επιτέλους ανεμπόδιστη να τις διερευνήσει.  

Ολόκληρη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αιγάλεω


σχετικα αρθρα