Επίθεση κατά του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο απερχόμενος υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού για τις Σκουριές

«Δεν υπάρχει καμία απόφαση του ΣτΕ που να αφορά την Απόφαση που έλαβα ως υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στις 19 Αυγούστου, με την οποία διεκόπη μέρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός"», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης και συνέχισε: 

Ο κ. Θεοδωράκης θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η "Ελληνικός Χρυσός" κατέθεσε αίτηση προς το ΣτΕ για ακύρωση της επίμαχης απόφασης, η οποία θα συζητηθεί στις 4 Οκτωβρίου. Επιπρόσθετα, η εταιρεία ζήτησε την άμεση αναστολή εκτέλεσης της Υπουργικής Απόφασης, αίτημα που απέρριψε το ΣτΕ.

«Υπενθυμίζουμε στον κ. Θεοδωράκη ότι κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα οφείλει να σέβεται τους νόμους, να μην αντιστρατεύεται το δημόσιο συμφέρον και να μην πλήττει το περιβάλλον. Πολύ περισσότερο, να μην εκβιάζει τους εργαζόμενους» συνεχίζει και καταλήγει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Θεοδωράκης οφείλει να ενημερώνεται πριν κάνει δηλώσεις για τέτοια θέματα, διότι η άγνοια σε αυτό το επίπεδο συνιστά πολλαπλό κίνδυνο".