Τη θλίψη τους εκφράζουν τα κόμματα για την τραγωδία στο Δαφνί που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.

O ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει «τη θλίψη του για το τραγικό τέλος τριών συνανθρώπων μας που νοσηλεύονταν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής. Είναι απαραίτητη η διερεύνηση των ιδιαίτερων συνθηκών του θλιβερού αυτού περιστατικού. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι οι διαχρονικές ελλείψεις του δημόσιου συστήματος υγείας, καθώς και η μη ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης είναι το πολιτικό υπόστρωμα τέτοιων δυστυχημάτων».

Το ΚΚΕ τονίζει πως «ο αποτρόπαιος θάνατος που βρήκαν οι 3 ασθενείς, που νοσηλεύονταν στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής “Δαφνί”, που μόνο από την αυτοθυσία των εργαζομένων αποτράπηκαν τα χειρότερα, αναδεικνύει με τον πιο τραγικό τρόπο τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές και μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφαλείας ασθενών και εργαζομένων».

«Είναι σοκαριστική και προκαλεί πολύ μεγάλη θλίψη η είδηση για τον φρικτό, άδικο και παράλογο θάνατο που βρήκαν, εξαιτίας πυρκαγιάς, τρεις συνάνθρωποί μας στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί, όπου νοσηλεύονταν» σημειώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την πλευρά τους και σημειώνουν:

Πρέπει να αναζητηθούν και να αποδοθούν το ταχύτερο δυνατό οι ευθύνες γι’ αυτό το τραγικό γεγονός.