Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Τη δημιουργικότητα των Ελλήνων, όταν μάλιστα εκφράζονται και μέσα από συλλογικότητες, τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που ξεκίνησε την περιοδεία του στη Θεσσαλία νωρίς το πρωί, από τον γυναικείο Συνεταιρισμό "Φτελιά" στο Δήμο Πτελεού.

Στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού, ο  πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε από τις εργαζόμενες στους χώρους τυποποίησης παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών. "Όταν κάποιος είναι δημιουργικός και υπάρχει η βοήθεια μπορεί να παρουσιάσει όλα αυτά τα προϊόντα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μειμαράκης όταν του παρουσιάστηκε η παραγωγή του Συναιτερισμού που περιλαμβάνει από παραδοσιακά κουλουράκια, γλυκά του κουταλιού, ντόπια ηδίποτα, ζυμαρικά κλπ.

‎Ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τους δήμους Αλμυρού και Βελεστίνου, κατεξοχήν αγροτικές περιοχές, για να δηλώσει τη στήριξή του στον αγροτικό κόσμο της χώρας και να ανακοινώσει και τις προτάσεις της ΝΔ για τους αγρότες, έχοντας ξεκαθαρίσει ήδη ότι αν μετά τις 20 Σεπτεμβρίου υπάρχει στη χώρα κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, θα επαναδιαπραγματευτεί τα σκληρά φορολογικά μέτρα που υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας με το τρίτο μνημόνιο.