current views are: 4

5 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση08:38

Μεϊμαράκης για Τσίπρα: «Μας πήγε σε εκλογές, αλλά δεν φοβόμαστε, θα νικήσουμε» (φωτό)

Δεν θέλω να πω ότι θα λύσω όλα τα προβλήματα και με ένα νόμο θα καταργήσω τα πάντα” είπε από τον Αλμυρό Βόλου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Δημοσίευση 08:38’
αρθρο-newpost

Δεν θέλω να πω ότι θα λύσω όλα τα προβλήματα και με ένα νόμο θα καταργήσω τα πάντα” είπε από τον Αλμυρό Βόλου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Γράφει ο Πάνος Ρασσιάς

Δεν θέλω να πω ότι θα λύσω όλα τα προβλήματα και με ένα νόμο θα καταργήσω τα πάντα” είπε από τον Αλμυρό Βόλου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περιοδεύει στη Θεσσαλία και η πόλη της Μαγνησίας είναι ο δεύτερος σταθμός του. Ο κ. Μεϊμαράκης συμπλήρωσε: “Τα χρόνια που έρχονται είναι πολύ δύσκολα και δεσμευτικά από εκείνα που έχουν υπογραφεί. Δεν μπορεί να λαμβάνονται αποφάσεις από την κεντρική διοίκηση χωρίς να συνεννοηθεί με την αυτοδιοίκηση έστω και αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Αναλαμβάνω αυτή τη δέσμευση” είπε και συνέχισε: “Κινδυνεύουμε να χάσουμε τους πόρους του ΕΣΠΑ, όχι με ευθύνη της αυτοδιοίκησης και για αυτό ζήτησα από τον Χριστοδουλάκη να πάρει παράταση για να μη χαθούν τα χρήματα και να μην πάρουμε πρόστιμο. Ότι δεν έκανε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε 7 μήνες το έκανε η υπηρεσιακή κυβέρνηση σε πέντε μερες” συμπλήρωσε κατά τη σύντομη ομιλία του στο δημαρχείο της αγροτικής κωμόπολης.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης ανέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στους τομείς της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο θέμα της ανεργίας των νέων και στα 350 άτομα από την περιοχή που εργάζονταν στη Χαλυβουργία και στους Μύλους Λούη που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα λόγω των capital controls. “Όλοι οι κάτοικοι και οι παράγοντες της περιοχής θα είναι δίπλα σας” του είπε ο δήμαρχος και του δώρισε ένα όπλο αντίκα, μια “κουμπούρα”, οπως του ειπε.

Το λόγο ξαναπήρε ο κ. Μεϊμαράκης, και τόνισε ξανά την ανάγκη να μην γίνονται συνεχώς εκλογές και να έχει σταθερή κυβερνηση. “Μπορεί μια χώρα να πάει μπροστά όταν σε 6 χρονια αλλάζουμε 7 πρωθυπουργούς; Και οι αλλαγές στους υπουργούς με τους ανασχηματισμους; Κι άλλος χαμένος χρόνος μέχρι να ενημερωθούν” σημείωσε.

“Πιστεύω στη μακρά πορεία της κυβέρνησης. Του έλεγα να βρούμε λύση από την παρούσα Βουλή”‎ είπε για τον κ. Τσίπρα. “Μας πήγε σε εκλογές χωρίς να διερευνηθεί αν υπάρχει δεδηλωμένη και έπρεπε να πάει σε διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης πριν πάει σε εκλογές. Είναι κεντρικό ζήτημα αυτό. Μας πήγε τελικά σε εκλογές, αλλά εμείς δεν φοβόμαστε την κάλπη και θα νικήσουμε”, πρόσθεσε καλώντας τους πολίτες να συγκρίνουν το “ροζ συννεφάκι Τσίπρα με το οποίο υφάρπαξε την ψήφο, με τα πεπραγμένα της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ”.

Ο κ. Μεϊμαρακης απευθύνθηκε και σε όσους επέλεξαν ψήφο διαμαρτυρίας και τιμωρίας του παλαιού πολιτικού συστήματος και τους κάλεσε να σκεφτούν το κόστος των 90 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση Τσίπρα.


σχετικα αρθρα