Παππάς: Δεν μπορεί να γίνει κάθαρση από το κατεστημένο σε συνεργασία με αυτό

Παππάς: Δεν μπορεί να γίνει κάθαρση από το κατεστημένο σε συνεργασία με αυτό

«Η κάθαρση από το παλιό κατεστημένο δεν μπορεί να γίνει σε συνεργασία με αυτό» υποστηρίζει ο τέως υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς που αποκλείει εκ νέου συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», ο κ. Παππάς σημειώνει πως «μία τέτοια συνεργασία θα ήταν ιδανική για τους συστημικούς κύκλους, οι οποίοι θα ήθελαν έναν Τσίπρα πρωθυπουργό εγκλωβισμένο μεταξύ των δανειστών και των εγχώριων δυνάμεων του παλαιού καθεστώτος της διαπλοκής».

Ερωτηθείς για το δίλημμα των εκλογών, αναφέρει ότι αυτό είναι «αν θα επιτραπεί στο παλαιό καθεστώς να παλινορθωθεί και να αποτελειώσει με ρεβανσισμό ό,τι διασώθηκε μέχρι σήμερα ή κατά πόσο θα συνεχιστεί η πορεία που ξεκίνησε με την πρώτη αριστερή κυβέρνηση προς τη συνολική ανασυγκρότηση της χώρας».

Σχολιάζοντας τις αναφορές  του κ. Λαφαζάνη και όσων τάχθηκαν μαζί του περί «μνημονιακής μετάλλαξης» του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του, ο κ. Παππάς αναφέρει ότι επανειλημμένως ζητήθηκε να κατατεθούν εναλλακτικά σχέδια και προτάσεις, αλλά «ακόμη περιμένουμε να δούμε κάτι συγκροτημένο».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο