Διαστάσεις παίρνει η αντιπαράθεση Πάνου Καμμένου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μετά τις «βόμβες» του προέδρου των ΑΝΕΛ και τέως υπουργού Άμυνας κατά της Προέδρου της Βουλής, στην εκπομπή Ακραίως, για τις δικογραφίες των εξοπλιστικών.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, στην επιτέθηκε στην κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγορώντας τη για «σχέσεις με τον Αντώνη Κάντα» (σ.σ. κατηγορούμενος για τα εξοπλιστικά).

Συγκεκριμένα τόνισε:

Δεν έφερε βίαια στη Βουλή τον Στουρνάρα. Εβαλε νερό στο κρασί της για τα σοβαρά ζητήματα των υποβρυχίων και με ενοχλεί που ο πατέρας της ήταν συνήγορος στην υπόθεση των υποβρυχίων. Υπήρχαν σχέσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κ. Κάντα και δεν έφερε τις υποθέσεις όπως έπρεπε στη Βουλή. 

Η απάντηση της κυρίας Κωνσταντοπούλου δεν άργησε και ήρθε λίγες ώρες αργότερα, μέσω έκτακτης συνέντευξης Τύπου από τη Βουλή. Έκανε λόγο για «τερατώδη συκοφαντία» σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

Υπάρχουν στην πολιτική ζωή πρόσωπα και αρχηγοί που αισθάνονται άσχημα με τον εαυτό τους γιατί άλλα υποσχέθηκαν και άλλα έκαναν. Είπαν ότι δεν θα ψηφίσουν μνημόνια και έφεραν τα χειρότερα. Είπαν ότι θα συγκρουστούν με τη διαπλοκή και όχι μόνο τα βρήκαν, αλλά και τη διευκόλυναν. Διακήρυξαν ότι θα προβούν σε όλες τις ενέργειες προστασίας δημοσίου συμφέροντων και έκαναν το αντίθετο. Συμπεριλαμβανομένης της σύμβασης εκατοντάδων εκατ. ευρώ.

Έριξε καρφιά κατά του Αλέξη Τσίπρα, του Νίκου Παππα και του Προκόπη Παυλόπουλου για επίθεση εναντίον της, ενώ παρέθεσε τα όσα έπραξε πριν και μετά τη θητεια της στην προεδρία της Βουλής για το ζήτημα των εξοπλιστικών.

Στις δηλώσεις της ΠτΒ απάντησε, αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Στους ανυπόστατους ισχυρισμούς της πρώην Προέδρου της Βουλής σχετικά με τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά απαντούμε:

Πρώτον: Για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση των εξοπλιστικών απαιτούνται οι υπογραφές τριάντα βουλευτών και οι ΑΝΕΛ είμαστε δεκατρείς βουλευτές.
Δεύτερον: η σχετική δικογραφία παραδόθηκε από την κα Κωνσταντοπούλου στον κ. Καμμένο μια ημέρα αφότου έκλεισε η Βουλή.
Και τρίτον: επειδή η κ. Κωνσταντοπούλου ισχυρίστηκε πως η ίδια ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι της εστάλη η δικογραφία για τα εξοπλιστικά από τη Δικαιοσύνη, ρωτάμε ευθέως: πότε προέβη στη σχετική ανακοίνωση και αν δόθηκε ο λόγος σε εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ» τόνισε.