current views are: 1

6 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση19:52

Ντιμπέιτ στην Κρήτη προτείνει ο Θεοδωράκης

Πρόταση για ντιμπέιτ με τους αρχηγούς των κομμάτων που είναι υποψήφιοι στην Κρήτη, έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης -ο οποίος βρίσκεται από απόψε και θα παραμένει και αύριο στο Ηράκλειο-, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο «Κρήτη TV» .

Δημοσίευση 19:52’
αρθρο-newpost

Πρόταση για ντιμπέιτ με τους αρχηγούς των κομμάτων που είναι υποψήφιοι στην Κρήτη, έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης -ο οποίος βρίσκεται από απόψε και θα παραμένει και αύριο στο Ηράκλειο-, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο «Κρήτη TV» .

Πρόταση για ντιμπέιτ με τους αρχηγούς των κομμάτων που είναι υποψήφιοι στην Κρήτη, έκανε ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης -ο οποίος βρίσκεται από απόψε και θα παραμένει και αύριο στο Ηράκλειο-, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο «Κρήτη TV» .

«Σας δίνω τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και τα κανάλια της Κρήτης και να γίνει ένα ντιμπέιτ όπου θέλουν -στον Αγιο Νικόλαο, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο τα Χανιά, μεταξύ του Μεϊμαράκη του Τσίπρα και του Θεοδωράκη, ως υποψήφιοι της Κρήτης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είχε προηγηθεί στην αρχή της συνέντευξης μια απάντηση του κ. Θεοδωράκη για τις υποψηφιότητες των κ. Τσίπρα και Μεϊμαράκη στο Νομό Ηρακλείου.

«Η Κρήτη συμβολίζει για όλη την Ελλάδα ένα μέρος δύναμης και τόλμης και ένα μέρος της παράγωγης. ‘Αρα όλοι και οι μη Κρητικοί πολιτικοί προσπαθούν να κλέψουν λίγο από τη δόξα της Κρήτης» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εγώ λέω καλό είναι να έρχονται εδώ να περιοδεύουν να τους κερνάμε, αλλά να ξέρουν πως τα ψέματα πρέπει να έχουν και μια διάρκεια που δεν μπορεί να είναι ατέλειωτη».

Στη συνέχεια επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ,ότι δεν έχουν πει αλήθειες στον λαό και ότι δεν έχουν κάνει τίποτα για την Κρήτη, λέγοντας ακόμη για τα έργα στο νησί ότι «δεν μπήκε μια πέτρα πάνω στην άλλη».

Ακόμη επιτέθηκε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και διερωτήθηκε, πως πήγε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας μετά από 8 μήνες εκεί που είπε όσα πράγματα δεν έκανε.

Ανέφερε ακόμη ότι η συμφωνία με τους δανειστές θα έπρεπε να είχε γίνει δυο μήνες τουλάχιστον νωρίτερα.

Επανέλαβε ότι το παλιό- παλιό είναι η ΝΔ και το νέο παλιό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παρουσίασε τις βασικές θέσεις του «Ποταμιού»
Επίσης μίλησε για την ανάγκη κυβερνήσεων συνεργασίας και μάλιστα «μεγάλων συνεργασιών», όπως είπε και ζήτησε από τους πολίτες να εκτιμήσουν την αλήθεια του κόμματος του.

Εξ άλλου ανέφερε πως το «Ποτάμι» έχει λύσεις και ότι «δεν προέχει για μας η καρέκλα αλλά οι προτεραιότητες που έχει η χώρα», τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει ανάγκη να προχωρήσει με τολμηρά βήματα προς το νέο.

Ο κ. Θεοδωράκης συναντήθηκε στη συνέχεια με εθελοντές και στελέχη του Κινήματος, υποψηφίους, φίλους του «Ποταμιού» αλλά και πολίτες.

Τη Δευτέρα το πρωί, στις 9.30 θα επισκεφθεί το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


σχετικα αρθρα