Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, δεν θα παραβρεθεί στη συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα, στη ΔΕΘ που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι. Την ώρα μάλιστα εκείνη θα συναντάται με ομάδα οικονομολόγων που έχουν αναλάβει να επεξεργαστούν πρόταση για το ελληνικό χρέος.
 
Σύμφωνα με κύκλους του πρώην υπουργού, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, δεν θα παραβρεθεί στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του στην Αθήνα. 
 
Όπως επισημαίνουν ο κ. Τσακαλώτος θα συναντηθεί με τον διακεκριμένο οικονομολόγο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του  Yale John Giannakopoulos, ο οποίος μαζί με ομάδα οικονομολόγων επεξεργάζεται πρόταση για την απομείωση του ελληνικού χρέους. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πρώτο το newpost.gr, από χθες επικρατεί ένα  θρίλερ γύρω από το όνομα του κ. Τσακαλώτου, για το αν θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ή όχι. 
 
Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο κ. Τσακαλώτος αρνήθηκε την πρόταση καθώς προφανώς έχει άλλα σχέδια μαζί με την ομάδα των «53» για την επόμενη μέρα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ.