Επίθεση στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Όπως τόνισε:

Ο πρώην Κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης, διέπραξε σήμερα μια πολιτική αθλιότητα που θα τον συνοδεύει σε όλη την πολιτική του διαδρομή. Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, δε δίστασε σήμερα το πρωί στο MEGA να προσβάλει το σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, που καθημερινά διασώζει με αυτοθυσία ζωές στο Αιγαίο, χαρακτηρίζοντάς τους, ουσιαστικά, “κατ’ εντολήν δολοφόνους”!

Η χώρα βιώνει σήμερα τα αποτελέσματα της ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που μέσα σε 6 μήνες έχει καταφέρει να την καταστήσει κεντρική «πύλη εισόδου» του προσφυγικού ρεύματος και της παράνομης μετανάστευσης για όλη την Ευρώπη. Χρειάστηκαν, άλλωστε, μόλις 3 ημέρες υπηρεσιακής Κυβέρνησης για να φανεί ότι υπάρχει και άλλος δρόμος για τη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Όσον αφορά τον κ. Σακελλαρίδη, τον αφήνουμε στη χλεύη όχι μόνο των νησιωτών αλλά και όλων των Ελλήνων, που σήμερα βιώνουν τα καταστροφικά αποτελέσματα της ολέθριας πολιτικής της κυβέρνησής του.