Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, 13 ημέρες πριν από τις εκλογές

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης και ο βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος απάντησαν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ, αναπτύσσοντας παράλληλα το πρόγραμμα και τις προτάσεις του κόμματος.

Τονίστηκε πως παρά τον αποκλεισμό από τα ΜΜΕ και τις στημένες δημοσκοπήσεις, η Χρυσή Αυγή θα είναι ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη με ενισχυμένα ποσοστά που θα αγγίξουν διψήφιο νούμερο.

Επισημάνθηκε η ανάγκη για επιστροφή στην εθνική παραγωγή και την ελληνική αυτάρκεια, καθώς και η στροφή στην γεωπολιτική κατεύθυνση της χώρας.

Για το όνομα της Μακεδονίας η θέση της Χρυσής Αυγής παραμένει αδιαπραγμάτευτη ενάντια «στο ξεπούλημα της ιστορίας μας στο ψευδοκράτος των Σκοπίων».

Τέλος, τονίστηκε πως η Χρυσή Αυγή συνεχίζει απροσκύνητη τον πολιτικό Αγώνα παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και τις φυλακίσεις, οι οποίες ενορχηστρώθηκαν από την κλίκα Σαμαρά και την παραδικαστική παράγκα.

Οι βουλευτές παραχώρησαν τη συνέντευξη Τύπου απόντος του Γενικού Γραμματέα, Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος υφίσταται τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τον Νομό Αττικής.