current views are: 5

7 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση16:59

Η 25χρονη επικεφαλής του Επικρατείας των ΑΝΕΛ

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  Πάνος Καμμένος, παρουσίασε τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος, σε εκδήλωση στο Κάραβελ.

 

Δημοσίευση 16:59’
αρθρο-newpost

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  Πάνος Καμμένος, παρουσίασε τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος, σε εκδήλωση στο Κάραβελ.

 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, παρουσίασε τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, σε εκδήλωση στο Κάραβελ με όνομα-έκπληξη στην κορυφή του Επικρατείας.

Πρόκειται για την 25χρονη Ελληνοαμερικανίδα ακτιβίστρια κατά της διαφθοράς, Χριστίνα Τρεμόντι, η οποία είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η Χριστίνα Τρεμόντι είναι γνωστή από την ιστοσελίδα edosafakelaki.org, μια ιδέα την οποία συνέλαβε και υλοποίησε με βάση μια προσωπική εμπειρία που είχε το 2012 στην Καλαμάτα, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με το διεφθαρμένο σύστημα στον χώρο της υγείας.

Ο κ. Καμμένος, ανακοινώνοντας τα ψηφοδέλτια του κόμματος, τόνισε ότι είναι μια επιλογή που σηματοδοτεί τον αγών των ΑΝΕΛ κατά της διαφθοράς.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Σταυρούλα Ξουλίδου δεν θα είναι υποψήφια, αφού όπως έγινε γνωστό η δικαστική αντιπρόσωπος δεν πρόλαβε να καταθέσει την υποψηφιότητά της.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι η απερχόμενη βουλευτής θα δώσει τον αγώνα και μετά τις εκλογές θα καταλάβει υπουργική θέση εφόσον το κόμμα μετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα.

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα βρίσκονται, επίσης, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ, Γιώργος Κλειδέρης, ο ομογενής Χριστόφορος Σοφιανίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ και επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Νίκος Κατσαρός, η πρώην βουλευτής και απόφοιτος σχολής Εμπορικού Ναυτικού, Ευγενία Αρβανίτη Πρεβεζάνου, ο αξιωματικός ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και νυν επιχειρηματίας, Νεκτάριος Μεταξάκης, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Μιχάλης Βάρδας, ο πανεπιστημιακός Ζήσης Παπανικολάου, ο επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού, Γιάννης Στεφανουδάκης, ο ιατρός, Κωνσταντίνος Μπούμπαρης, ο επί πολλά χρόνια δήμαρχος Χολαργού, Δημήτρης Νικολάου και ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής των Γαβριήλ Αβραμίδης.
 

 


σχετικα αρθρα