Με την προεκλογική εκστρατεία ενόψει της αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου να βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, τα κόμματα προχωρούν στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων. 

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις. Ο πρόεδρος του κόμματος είναι υποψήφιος σε Ηράκλειο και Λάρισα, ενώ ανατροπή υπήρξε, τελικά, με τον ψηφοδέλτιο Επικρατείας, αφού ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα κατέβει στη Β' Αθήνας.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος πρώτος στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας, ο Νίκος Παρασκευόπουλος στην πρώτη θέση της λίστας στην Α' Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Βίτσας στην Β' Πειραιά, ο Θεόδωρος Δρίτσας στην Α΄ Πειραιά και ο Αριστείδης Μπαλτάς στην περιφέρεια Αττικής.

Η Νέα Δημοκρατία αναμένεται να ανακοινώσει τις λίστες της μέχρι αύριο. Όπως έχει διαμηνύσει και πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν πρόκειται να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές σε σχέση με ψηφοδέλτια των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. 

Σήμερα η Χρυσή Αυγή έδωσε στη δημοσιότητα τις εκλογικές της λίστες με τον γενικός γραμματέα του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο να είναι υποψήφιος στην Α' και Β' Αθήνας. 

Σε ανακοινώσεις έχει προχωρήσει και το Ποτάμι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι υποψήφιος σε Χανιά και Α' Θεσσαλονίκης. Ο Σπύρος Λυκούδης είναι επικεφαλής στην Α' Αθηνών, ο Γρηγόρης Ψαριανός στη Β' Αθηνών, η Σταυρούλα Αντωνάκου στην Α' Πειραιά, η Κατερίνα Μάρκου στη Β' Θεσσαλονίκης, η Νίκη Φούντα στην Αιτωλοακαρνανία, ο Γιώργος Μαυρωτάς στο Υπόλοιπο Αττικής, ο Ιάσων Φωτήλας στην Αχαΐα, μεταξύ άλλων.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ θα είναι η Αλέκα Παπαρήγα, ενώ ο γγ της ΚΕ και πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στην Β΄Αθήνας και στην Βοιωτία.

Από την πλευρά τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανακοίνωσαν το ψηφοδέλτιο επικρατείας, επικεφαλής του οποίου είναι η 25χρονη Χριστίνα Τρεμόντι (25 ετών), η οποία έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα edosafakelaki.org, στην οποία οι πολίτες μπορούν να καταγγείλουν ανώνυμα πράξεις διαφθοράς

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μόνο τα ονόματα των υποψηφίων που έχει προτείνει η Δημοκρατική Αριστερά. 

Τέλος, από πλευράς Λαϊκής Ενότητας, ο πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης κατεβαίνει στην Περιφέρεια Αττικής και στη Β' Πειραιά. Στην Α' Αθήνας επικεφαλής είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ακολουθούν Μαρία Μπόλαρη και Δέσποινα Σπανού.