Γράφει ο Ορέστης Αποστολόπουλος 

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μοιραίο πρόσωπο για τη χώρα σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες. Η παρέμβαση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ δεν έπιασε τόπο καθώς ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ συνεργάζονται τελικά, στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Μάλιστα, η συνεργασία είναι σε τόσο καλό κλίμα που όπως είχε αποκαλύψει το newpost ο κύριος Θεοχαρόπουλος είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κάτι που δεν συνάντησε αντιστάσεις ούτε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Ο κύριος Κουβέλης προσπάθησε να τορπιλίσει αυτή τη συνεργασία και δεν τα κατάφερε. Λίγες μέρες μετά τις εκλογές είχε ακουστεί πως ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κάτι που είχε διαψευστεί, ενώ και κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Τσίπρα Καμμένου το όνομα του κυρίου Κουβέλη είχε ακουστεί για υπουργοποίηση. 

Ο κύριος Κουβέλης στις συνεδριάσεις της ΔΗΜΑΡ είχε συνταχθεί με την άποψη είτε η ΔΗΜΑΡ να μην κατέβει καθόλου στις εκλογές, είτε να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά δεν έγθινε τίποτα από τα δύο και ακόμη και όσα στελέχη της ΔΗΜΑΡ αποπειράθηκαν να είναι υποψήφιοι με το ΣΥΡΙΖΑ «κόπηκαν» από τις λίστες.

Από τότε ο κύριος Κουβέλης που «απείλησε» τον νυν πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο με συνεδριάσεις στελεχών σε όλη την Ελλάδα αναζητείται καθώς ούτε καν τα στελέχη που τον στήριζαν στη ΔΗΜΑΡ δεν βρίσκονται πια δίπλα μιας και κατάλαβαν πως οι προτάσεις του κυρίου Κουβέλη είναι αδιέξοδες.