Λαπαβίτσας: Δεν είμαστε οπαδοί της δραχμής...

Λαπαβίτσας: Δεν είμαστε οπαδοί της δραχμής...

«Δεν είμαστε οπαδοί της δραχμής» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Λαϊκή Ενότητα Κώστας Λαπαβίτσας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο FM 104,9».

«Εμείς δεν είμαστε δραχμιστές, δεν είμαστε οπαδοί της δραχμής, εμείς θέλουμε πρόγραμμα ανασυγκρότησης και αναγέννησης της χώρας», το οποίο «δεν μπορεί να γίνει όσο είμαστε μέσα στην ΟΝΕ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λαπαβίτσας υπογράμμισε στη συνέχεια:

Χρειάζεται και εθνικό νόμισμα για να πάει η χώρα μπροστά. Η μετάβαση είναι μία δύσκολη διαδικασία και μπορούμε να τη συζητήσουμε, αλλά το ότι θα ήμασταν καλύτερα, αν είχαμε εθνικό νόμισμα παρά να είμαστε μέσα σε αυτόν τον μηχανισμό, αυτό είναι λυμένο, τελειωμένο ζήτημα.

Για το χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ σημείωσε πως δεν έγινε ουσιαστική συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ήταν ο μόνος από τους αρχηγούς που έθετε ζητήματα, τα οποία «θα μπορούσαν να συζητηθούν και να προκαλέσουν διαμάχη έντονη, επί της ουσίας».

Τόνισε ακόμη ότι «οι συζητήσεις αυτές στην Ελλάδα γίνονται με τρόπο πάρα πολύ ξύλινο, είναι όλα στημένα πολύ προσεκτικά, στην ουσία αποφεύγεται η συζήτηση».

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο