current views are: 3

10 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση14:09

Στα άκρα η κόντρα Ζωής – Φλαμπουράρη: «Ρωτήστε την αν είναι δοτή και πώς έγινε βουλευτής»

Θερμό επεισόδιο, στο δρόμο για τις εκλογές, ξέσπασε ανάμεσα στην Πρόεδρο της Βουλής και στον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκο Φλαμπουράρη. 

Δημοσίευση 14:09’
αρθρο-newpost

Θερμό επεισόδιο, στο δρόμο για τις εκλογές, ξέσπασε ανάμεσα στην Πρόεδρο της Βουλής και στον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκο Φλαμπουράρη. 

Θερμό επεισόδιο, στο δρόμο για τις εκλογές, ξέσπασε ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και στον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Αλέκο Φλαμπουράρη. Αφορμή ήταν τα ψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου και οι αιχμές για τον πολιτικό παρελθόν του καθενός. 

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πλεόν υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα «ξεσπάθωσε» στο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων που εντάχθηκαν στις εκλογικές λίστες της Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα, η κυρία Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα, στηλιτεύοντας τις αποφάσεις του κόμματος για τις τοποθετήσεις στελεχών σε πλεονεκτική θέση στα ψηφοδέλτια. Στο στόχαστρο της Προέδρου της Βουλής βρέθηκαν εκ νέου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Γιάννης Δραγασάκης, αλλά και ο Αλέκος Φλαμπουράρης τον οποίο χαρακτήρισε «δοτό».

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος ερωτηθείς σχετικά στην ΕΡΤ, ΕΊΠΕ:

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, ρωτήστε την, αν είναι δοτή ή όχι και πώς έγινε βουλευτής. Πως έγινε; Πού ήταν η παρουσία της; Πριν γίνει βουλευτής πού την είχατε δει; Τι παρουσία είχε στο κίνημα; Με τον κ. Τσίπρα ήταν τον τελευταίο χρόνο.

Εγώ είμαι 50 χρόνια στο κίνημα αφιερωμένος. Ως φοιτητής, μετά ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός, ως έχων τεχνική εταιρεία και δουλεύοντας καθημερινά ζούσα και δεν έπαιρνα την παραμικρή δραχμή από το κόμμα. Μέχρι που έγινα υπουργός και έκλεισα την εταιρία μου και αποχώρησα.

 


σχετικα αρθρα