current views are: 4

11 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση10:13

Μεγάλη δημοσκόπηση στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ στις 9 το βράδυ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ στις 9 το βράδυ θα παρουσιαστεί η μεγάλη δημοσκόπηση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονία. 

Δημοσίευση 10:13’
αρθρο-newpost

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ στις 9 το βράδυ θα παρουσιαστεί η μεγάλη δημοσκόπηση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονία. 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ στις 9 το βράδυ θα παρουσιαστεί η μεγάλη  δημοσκόπηση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. 

Μετά το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη, η δημοσκόπηση θα αποτυπώσει τις πρώτες αντιδράσεις από την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών και πώς αυτή επηρέασε το εκλογικό σώμα. 

Στη δημοσκόπηση της 28ης Αυγούστου η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ήταν τρεις ποσοστιαίες μονάδες  ενώ οι ΑΝΕΛ βρίσκονταν αρκετά κάτω από το όριο εισόδου στη Βουλή.

Μια εβδομάδα αργότερα στις 4 Σεπτεμβρίου η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας έδειχνε ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας. 

Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συγκέντρωναν από 27% (έναντι 25 και 22% αντίστοιχα στην προηγούμενη μέτρηση). Ακολουθούσαν η Χρύση Αυγή με 6,5%, το ΚΚΕ με 6%, το Ποτάμι με 5,5%, το ΠΑΣΟΚ και η Ένωση Κεντρώων με 4,5% και η Λαϊκή Ενότητα με 4%. Οι ΑΝΕΛ 1,5%.


σχετικα αρθρα