current views are: 2

11 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση10:42

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας μου θύμισε τον Παπαδόπουλο

Με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο συνέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Δημοσίευση 10:42’
αρθρο-newpost

Με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο συνέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο συνέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 είπε «ο Τσίπρας μου θύμισε τον Παπαδόπουλο που ήθελε να βάλει την Ελλάδα στο γύψο»  και συμπλήρωσε:  «Νομοθετούσε και καταργούσε νόμους και διατάξεις κατά παραγγελία των δανειστών. Αυτό ήταν μια πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και δεν μπορεί να λέει ένας πρωθυπουργός ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι λίγο σαν τον γύψο του Παπαδόπουλου», είπε.

Η πρόεδρος της Βουλής είπε ότι η ομάδα του Μαξίμου  τοποθέτησε δοτούς στην εκλογική λίστα για να περάσουν μπροστά οι υπουργοί και όχι όσοι εξελέγησαν από το λαό.

Η Πρόεδρος της Βουλής είπε ακόμα ότι «Το γεγονός ότι οι εκλογές αυτές μεθοδεύτηκαν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έγινε για να προλάβει το σύστημα Μαξίμου ΣΥΡΙΖΑ να μην στοχοποιηθούν κι άλλο αφού θα επέστρεφε ο κόσμος από τις διακοπές. Εισπράττω από τον κόσμο μια τεράστια απογοήτευση την οποία βιώνω κι εγώ. Πολύς κόσμος αμφιταλαντεύεται αν θα συμμετάσχει καν στην διαδικασία. Αισθάνεται ότι ματαιώθηκε η δύναμη του. Αυτό στο οποίο στοχεύουμε εμείς είναι να μην απογοητευθούν οι πολίτες και κυρίως οι νέοι. Ξεκινάμε νέο αγώνα δημοκρατικής αντίστασης και άμυνας», είπε.

«Η νομισματική ένωση και το κοινό νόμισμα χρησιμοποιούνται εργαλεία υποταγής. Όταν της ζητήθηκε να απαντήσει σε πρακτικά ζητήματα για το τι θα συμβεί αν αλλάξουμε νόμισμα είπε ότι «όλες οι μνημονιακές συμβάσεις εξυπηρετούν τις τράπεζες και εκείνοι που τις φαλήρισαν εξακολουθούν να επιβραβεύονται. Κάποιοι αποφάσισαν το «καμία θυσία για το ευρώ» να το κάνουν «πάση θυσία στο ευρώ» και είναι απαράδεκτο».

«Εγώ δεν δέχθηκα κριτική αλλά πόλεμο από όλες τις πλευρές. Τον υποδαύλισε ο Φίλης και ο πόλεμος αυτός είχε χαρακτηριστικά δολοφονίας προσωπικότητας. Έφτασαν στο σημείο να με ταυτίσουν με την Χρυσή Αυγή. Έφτασαν να χτυπούν όλη μου την οικογένεια. Εξελισσόταν στην Βουλή ένα καθημερινό bullying. Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο και δεν θα το ενέτασσα αυτό σε προσωπική στρατηγική. Δεν θεωρώ ότι έκανα επαναστατική γυμναστική αλλά τήρησα τον κανονισμό της Βουλής», είπε ακόμα.

Για το σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί είπε πως «πρέπει να κάνετε όλοι την αυτοκριτική σας. Ήταν ένα γκροτέσκο ψέμα. Είχαν αφιερωθεί ώρες σε δελτία ειδήσεων και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν όλα κατασκευασμένα και ο ίδιος ο πρατηριούχος είπε ότι ουδέποτε έγιναν όλα αυτά από τα μέσα της διαπλοκής».


σχετικα αρθρα