Επίθεση κατά της Λαϊκής Ενότητας εξαπέλυσε από την Κέρκυρα ο επικεφαλής επικοινωνίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

«Μέσα στην κυβέρνηση υπήρχαν οι Δούρειοι Ίπποι που θέλανε έξοδο στην δραχμή και έξοδο και από την Ευρώπη. Δεν ξέραμε ότι θα προέκυπτε μέσα στον Ιούνιο προς Ιούλιο όλη αυτή η ιστορία, το να θέλουνε να παραδώσουνε στην Ελλάδα στον Καιάδα, οι διάφοροι δραχμόβιοι Λαφαζάνιδες του Λαφαζανιστάν, οι λαφαζανιές που λέει και ο Γραμματέας του ΚΚΕ. Έπρεπε να πάρουμε τις αποφάσεις μας και οι αποφάσεις μας ήταν να κάνουμε εκλογές γιατί δεν μπορούσαμε να είμαστε όμηροι μιας ομάδας που μας ήθελε στο απόλυτο χάος», δήλωσε μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κουίκ.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, παρουσιάζοντας το τοπικό ψηφοδέλτιο του κόμματος, ο κ. Κουίκ αναφέρθηκε και στον ΕΝΦΙΑ τονίζοντας ότι θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση για την κατάργησή του.

Θα διαπραγματευτούμε ακόμη και τον ΕΝΦΙΑ, που για μας είναι το μεγαλύτερο βαρίδι στη συνείδησή μας, γιατί το είχαμε υποσχεθεί. Εμείς δεν χαιρόμαστε για τον ΕΝΦΙΑ, δεν λέμε ότι είμαστε ευτυχείς όπως κάποιοι άλλοι που ήταν βουτηγμένοι στα μνημόνια.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και πολλές φορές φέρουν εκτός βουλής τους ΑΝΕΛ ο κ. Κουίκ ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Με τις δημοσκοπήσεις έχουμε ένα γούρικο παρελθόν γιατί σε κάθε εκλογική αναμέτρηση από το 2012 μέχρι το 2015 μας έχουνε μονίμως εκτός Βουλής και μετά μπαίνουμε και με τα δύο πόδια στο Κοινοβούλιο. Αυτό θα γίνει και τώρα» τόνισε, παραπέμποντας στις δημοσκοπήσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους το Σαββατοκύριακο.