Γεννηματά: Τρίτη εντολή στο ΠΑΣΟΚ και όχι στον Μιχαλολιάκο

Γεννηματά: Τρίτη εντολή στο ΠΑΣΟΚ και όχι στον Μιχαλολιάκο

 «O ελληνικός λαός θα δώσει σε μας την τρίτη κρίσιμη για τον σχηματισμό κυβέρνησης εντολή και όχι στο κ. Μιχαλολιάκο, όχι στη Χρυσή Αυγή» αναφέρει σε δήλωσή της για τις εκλογές η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά

Κατά την περιοδεία της στη Λάρισα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι το τρίτο κόμμα και δεν θα πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή η Χρυσή Αυγή και κ. Μιχαλολιάκος.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Στο εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να καταγραφεί η απαίτηση των πολιτών για συνεννόηση και συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα.

Να μη χαθεί άλλος χρόνος.

Η δική μας στόχευση είναι με δύναμη από τη δύναμη της κοινωνίας, να διαδραματίσουμε τον κρίσιμο, καταλυτικό ρόλο σε αυτή την κατεύθυνση.

Όλες οι δυνάμεις που πιστεύουν στην παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και τη Ευρωζώνη έχουμε χρέος να συνεννοηθούμε και να συνεργαστούμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα στο πλαίσιο μιας συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας, με ορίζοντα τετραετίας.

Ζητάμε από τους πολίτες ισχυρή εντολή ευθύνης και αξιοπιστίας.

O ελληνικός λαός θα δώσει σε μας την τρίτη κρίσιμη για τον σχηματισμό κυβέρνησης εντολή και όχι στο κ. Μιχαλολιάκο, όχι στη Χρυσή Αυγή!

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο