current views are: 7

11 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση18:23

ΣΚΑΪ – ΠΑΜΑΚ: Δημοσκοπικό θρίλερ – Καλύτερος στο ντιμπέιτ ο Μεϊμαράκης

Δημοσκοπική μάχη στήθος με στήθος δείχνει η νέα μέτρηση​ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, την ώρα που ο πολιτικός που είχε την καλύτερη παρουσία στο ντιμπέιτ εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Δημοσίευση 18:23’
αρθρο-newpost

Δημοσκοπική μάχη στήθος με στήθος δείχνει η νέα μέτρηση​ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, την ώρα που ο πολιτικός που είχε την καλύτερη παρουσία στο ντιμπέιτ εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Δημοσκοπική μάχη στήθος με στήθος δείχνει η νέα μέτρηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, την ώρα που ο πολιτικός που είχε την καλύτερη παρουσία στο ντιμπέιτ εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 28,5% και η ΝΔ 27,5%, διαφορά δηλαδή 1%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7%, το ΚΚΕ με 6%, το ΠΑΣΟΚ με 5,5%, το Ποτάμι με 5% και η Ένωση Κεντρώων με 4,5%.  Στο όριο του 3% η Λαϊκή Ενότητα, ενώ οι ΑΝΕΛ συγκεντρώνουν 2%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 2%. 

Στην προηγούμενη μέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ λάμβαναν από 27%. Ακολουθούσαν η Χρύση Αυγή με 6,5%, το ΚΚΕ με 6%, το Ποτάμι με 5,5%, το ΠΑΣΟΚ και η Ένωση Κεντρώων με 4,5% και η Λαϊκή Ενότητα με 4%. Οι Α​ΝΕΛ συγκεντρώνουν 1,5%.

Το 69% δηλώνει ότι παρακολούθησε το ντιμπέιτ, ενώ το 31% απάντησε αρνητικά.

Νικητής του ντιμπέιτ αναδεικνύεται ο… κανένας με 35%, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ακολουθεί με 19%, ο Αλέξης Τσίπρας με 13,5%, η Φώφη Γεννηματά με 9%, ο Σταύρος Θεοδωράκης με 8%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 6%, ο Πάνος Καμμένος με 4,5%, και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με 1,5%. 

Ο Πάνος Καμμένος είχε τη χειρότερη παρουσία στην τηλεμαχία σε ποσοστό 19%, και ακολουθεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με 15%, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 14,5%, ο Αλέξης Τσίπρας με 11,5%, η Φώφη Γεννηματα με 9%, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 3,5% αντίστοιχα. 

Το 84% δεν πείστηκε καθόλου από την τηλεμαχία, το 10% εμφανίζεται πιο σίγουρο για την επιλογή του, το 2,5% κρίνει πως βοήθησε στην επιλογή του, και το 1,5% απαντά πως άλλαξε την επιλογή του.

Δείτε ολόκληρη τη δημοσκόπηση


σχετικα αρθρα