Επίσκεψη Θάνου στη Μυτιλήνη για το μεταναστευτικό

Επίσκεψη Θάνου στη Μυτιλήνη για το μεταναστευτικό
Στη Μυτιλήνη θα μεταβεί αύριο το πρωί η πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου προκειμένου να προεδρεύσει συσκέψεως για το μεταναστευτικό.
 
Λίγο μετά την άφιξή της, στις 9:30 το πρωί θα επισκεφθεί το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια και θα επιθεωρήσει το χώρο όπου γίνεται από την ΕΛ.ΑΣ. η ταυτοποίηση των προσφύγων.
 
Επιπρόσθετα, θα έχει συνάντηση με φορείς και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών, ΜΚΟ και τοπικών εθελοντικών οργανώσεων: «Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες», «Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης», «Διεθνής Ερυθρός Σταυρός», «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός», «Γιατροί του Κόσμου», «Γιατροί χωρίς Σύνορα», «Ομάδα Διάσωσης», Χωριό «Όλοι Μαζί», «Αγκαλιά», «Πράξις», «Μετάδραση» και «Ηλιαχτίδα».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσκεψής της περιλαμβάνει:

Στις 13.30, η πρωθυπουργός θα παραστεί στο γεύμα που παραθέτει ο δήμος Χίου προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. 

Το απόγευμα, στις 19.00, θα δώσει το παρών στα αποκαλυπτήρια προτομής του αείμνηστου Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντίνου Ε΄ στην κεντρική πλατεία της Βέσσας - Χίου, που θα γίνουν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Τέλος, στις 21.00, η κ. Θάνου θα συναντηθεί με την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα στο Ξενοδοχείο «Χανδρής», οδός Ευγενίας Χανδρή 2 στη Χίο.

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο