Δημοσκόπηση Pulse: Ισοπαλία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Δημοσκόπηση Pulse: Ισοπαλία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Ισοπαλία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας δείχνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό της ιστοσελίδας topontiki.gr.

Ειδικότερα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συγκεντρώνουν από 26,5%, ενώ ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6,5%. Στην τέταρτη θέση ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ με 6%. Ακολουθούν Ποτάμι και ΚΚΕ με 5%, έπεται η Λαϊκή Ενότητα με 4%. Ο Βασίλης Λεβέντης φαίνεται να εξασφαλίζει την είσοδό του στη Βουλή με την Ένωση Κεντρώων να βρίσκεται στο 3,5%. Εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ με 2,5%. Αναποφάσιστο παραμένει το 6,5% του δείγματος. 

Σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της εταιρείας, ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων καταγράφουν το ίδιο ποσοστό, η ΝΔ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ και ΛΑΕ κερδίζουν 0,5%.

Στη μέτρηση της 8ης Σεπτεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέγραφε ποσοστό 26,5%, έναντι 26% της ΝΔ. Ακολουθούσε η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 6%, το ΚΚΕ με 5,5%, το Ποτάμι με 5%, η Ένωση Κεντρώων και η Λαϊκή Ενότητα με 3,5% και οι ΑΝΕΛ με 2%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμφανίζουν απόλυτη ισοψηφία συγκεντρώνοντας από 28% Χρυσή Αυγή 7%, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 6,5%, Ποτάμι και ΚΚΕ ισοψηφούν με 5,5%, η Λαική Ενότητα ακολουθεί με 4%, ενώ η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει 3.5%. Εκτός Βουλής και πάλι οι ΑΝΕΛ. Το ποσοστό για Αναποφάσιστους/ΔΑ είναι στο 7%

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας που συγκεντρώνει 35% και προηγείται με 2 μονάδες από τον αντίπαλό του, Βαγγέλη Μεϊμαράκη που βρίσκεται στο 33%.

Στην παράσταση νίκης το 49% του δείγματος πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές. Το 38% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε για εκλογική νίκη της ΝΔ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο