Ισοπαλία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας δείχνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό της ιστοσελίδας topontiki.gr.

Ειδικότερα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συγκεντρώνουν από 26,5%, ενώ ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6,5%. Στην τέταρτη θέση ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ με 6%. Ακολουθούν Ποτάμι και ΚΚΕ με 5%, έπεται η Λαϊκή Ενότητα με 4%. Ο Βασίλης Λεβέντης φαίνεται να εξασφαλίζει την είσοδό του στη Βουλή με την Ένωση Κεντρώων να βρίσκεται στο 3,5%. Εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ με 2,5%. Αναποφάσιστο παραμένει το 6,5% του δείγματος. 

Σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της εταιρείας, ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων καταγράφουν το ίδιο ποσοστό, η ΝΔ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ και ΛΑΕ κερδίζουν 0,5%.

Στη μέτρηση της 8ης Σεπτεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέγραφε ποσοστό 26,5%, έναντι 26% της ΝΔ. Ακολουθούσε η Χρυσή Αυγή με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 6%, το ΚΚΕ με 5,5%, το Ποτάμι με 5%, η Ένωση Κεντρώων και η Λαϊκή Ενότητα με 3,5% και οι ΑΝΕΛ με 2%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εμφανίζουν απόλυτη ισοψηφία συγκεντρώνοντας από 28% Χρυσή Αυγή 7%, ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ 6,5%, Ποτάμι και ΚΚΕ ισοψηφούν με 5,5%, η Λαική Ενότητα ακολουθεί με 4%, ενώ η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει 3.5%. Εκτός Βουλής και πάλι οι ΑΝΕΛ. Το ποσοστό για Αναποφάσιστους/ΔΑ είναι στο 7%

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας που συγκεντρώνει 35% και προηγείται με 2 μονάδες από τον αντίπαλό του, Βαγγέλη Μεϊμαράκη που βρίσκεται στο 33%.

Στην παράσταση νίκης το 49% του δείγματος πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές. Το 38% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε για εκλογική νίκη της ΝΔ