current views are: 4

15 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση05:18

Καμμένος: Σε πανικό ο Μεϊμαράκης μετά το debate

Ενδιαφέρον βρήκε το debate ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. 

Δημοσίευση 05:18’
αρθρο-newpost

Ενδιαφέρον βρήκε το debate ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. 

Ενδιαφέρον βρήκε το debate ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. 

Μιλώντας στον «Στον ενικό» είπε πως η δήλωση του κ. Μεϊμαράκη εξερχομένου του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ και «ο πανικός του, δείχνει τον νικητή».

Πρόσθεσε, δε ότι αφ’ ης στιγμής ο Α. Τσίπρας «πρόφερε το όνομα Παπασταύρου», ο κ. Μεϊμαράκης άρχισε να απαξιώνει τον συνομιλητή του.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, παρά τα λεγόμενά του, «δεν άλλαξε το κόμμα του, από τους ακροδεξιούς που πήγαν στην ΝΔ από τον ΛΑ.Ο.Σ, ούτε έθεσε τον κ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος διώκεται, εκτός λίστας».

Ειδικά για το τελευταίο είπε ότι ο ίδιος δεν περιέλαβε τον κ. Χαϊκάλη στις λίστες των ΑΝΕΛ, παρότι δεν διώκεται.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στην απόφαση για τον κ. Γεωργίου, προσθέτοντας ότι ο κ. Μεϊμαράκης εξακολουθεί να υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ, «κάτι που κάνει τους Νεοδημοκράτες, τουλάχιστον τους καραμανλικούς, να σηκώνονται από την καρέκλα τους».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέληξε δε πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κυβέρνηση με τους κκ Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη, Παπασταύρου και Μαρκογιαννάκη, προσθέτοντας ότι δεν είναι ζήτημα πολιτικής προέλευσης, αλλά στάσης έναντι της διαφθοράς «μεγάλης» και «μικρής», την οποία χαρακτήρισε ως το μείζον πρόβλημα της χώρας.


σχετικα αρθρα