ΔΗΜΑΡ: Η χώρα χρειάζεται λύσεις, όχι μια καρικατούρα δικομματισμού

ΔΗΜΑΡ: Η χώρα χρειάζεται λύσεις, όχι μια καρικατούρα δικομματισμού

Το ντιμπέιτ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη σχολίασε η ΔΗΜΑΡ, επισημαίνοντας πως «ακούσαμε πολλά, αλλά δεν ακούσαμε τίποτε για το σχέδιο της επόμενης ημέρας».

Όπως σημειώνει η ΔΗΜΑΡ:

Στην τηλεμαχία των δύο μονομάχων της εξουσίας είδαμε και ακούσαμε πολλά. Δυστυχώς δεν ακούσαμε όμως τίποτε για το σχέδιο της επόμενης ημέρας. Η απαρίθμηση των θλιβερών στοιχείων της πραγματικής οικονομίας δεν δίνει δουλειές στα εκατομμύρια των ανέργων, δεν σταματά την συρρίκνωση των συντάξεων ούτε βρίσκει λύσεις για την κρίση στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα.

«Η χώρα έζησε τον δεξιό λαϊκισμό στα Ζάππεια της ΝΔ και τον αριστερό λαϊκισμό του προγράμματος Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα, η χώρα δεν χρειάζεται μία καρικατούρα δικομματισμού, χρειάζεται σχέδιο και λύσεις», αναφέρει η ΔΗΜΑΡ και προσθέτει:

Οι πολίτες στις 20 Σεπτεμβρίου θα επιβάλλουν τις συνεργασίες με την ψήφο τους στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία για ένα ισχυρό και προοδευτικό και μεταρρυθμιστικό πόλο διακυβέρνησης της χώρας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο