Υποβολιμιαία και συκοφαντικά χαρακτήρισε σε συνέντευξή του στο Α' Πρόγραμμα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης τα δημοσιεύματα για τον Αλέκο Φλαμπουράρη, τονίζοντας, παράλληλα, σε σχέση με τις συνεργασίες ότι το κίνημα στοχεύει και στους πολίτες που είναι εκτός του πολιτικού του ραντάρ. 

Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη:

Αντιμετωπίσαμε το προσφυγικό ως ευρωπαϊκό και μέσα από τη διεθνοποίησή του καταφέραμε να εκταμιευθούν τα κοινοτικά κονδύλια. 

Για ενδεχόμενη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το δικό του στίγμα και στοχεύει στους πολίτες που ειναι εκτός πολιτικού ραντάρ.

Ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα σχετικά με τον κ. Φλαμπουράρη, απάντησε ότι είναι υποβολιμαία και συκοφαντικά και δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό ούτε σε νομικό ούτε σε ηθικό επίπεδο.

Χθες, Τρίτη, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ εκτίμησε ότι δεν είναι σοβαρό το θέμα Φλαμπουράρη και ότι ο ίδιος έχει δώσει πειστικές εξηγήσεις, καθώς ο πρώην Υπουργός ασκούσε επί πολλές δεκαετίες το επάγγλεμα του μηχανικού. 

Ωστόοσο. σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «αν υπάρχει παραβίαση νόμου από τον Φλαμπουράρη δέχομαι κάθε κριτική» τόνισε πάντως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης