«Ντροπή» για τον ελληνικό λαό χαρακτήρισε το ενδεχόμενο να καταλάβει την τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του Ποταμιού Νίκος Αλιβιζάτος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

«Αυτό είναι πέραν από κάθε φαντασία. Είναι σαν να μας είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ψηφίστε εμένα που καλύπτω δολοφόνους» πρόσθεσε ο κ. Αλιβιζάτος.

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου εξήγησε την πρόσφατη ανάμιξη του με την πολιτική και το Ποτάμι λέγοντας πως πιστεύει ότι «τέτοιες ώρες δεν πρέπει να καθόμαστε σπίτια μας. Πρέπει να παίρνουμε τις ευθύνες μας».

«Εγώ προσωπικά 30 και χρόνια στο πανεπιστήμιο, αισθάνομαι την ανάγκη να παίρνω θέσεις. Έχω την εντύπωση ότι κατεβαίνοντας με το Ποτάμι, διαλέγω αυτόν που λέει κάτι καινούργιο», διευκρίνισε ο κ. Αλιβιζάτος.

Ερωτηθείς για την πιθανότητα συνεργασιών την επόμενη μέρα των εκλογών τόνισε ότι η δική του αφετηρία, αλλά κατά την εκτίμησή του και των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεται στο συγκεκριμένο κόμμα, είναι ότι «όταν η πατρίδα κινδυνεύει, πάμε όλοι μαζί».