Σφοδρή αντιπαράθεση Νέας Δημοκρατίας-Λαϊκής Ενότητας έφεραν οι βολές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη κατά του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη, στη χθεσινοβραδινή κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Ομόνοια, αφού έκανε λόγο για «δραχμικό παράδεισο που είναι κόλαση».

«Μόνο πανικό και αδιέξοδο δείχνουν οι άθλιες κατηγορίες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την Ομόνοια ότι η Λαϊκή Ενότητα υπόσχεται τάχα ένα "δραχμικό παράδεισο που είναι κόλαση". Είναι αποκαλυπτικό ότι μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από τις κάλπες τα κόμματα της μνημονιακής συναίνεσης, ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας), ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και Ποτάμι τρέμουν μπροστά στην ανοδική δυναμική της Λαϊκής Ενότητας, την οποία πάνε να αποκρύψουν με βροχή από πλαστές δημοσκοπήσεις» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ.

Λίγο αργότερα, ήρθε η απάντηση της ΝΔ. «Με όχημα την δραχμή της απόλυτης εξαθλίωσης, ο κ. Λαφαζάνης και οι περί αυτόν της “Λαϊκής Ενότητας”, κοροϊδεύουν συστηματικά τον λαό υποσχόμενοι “εναλλακτικές λύσεις” και ανύπαρκτους παραδείσους σοβιετικού τύπου» αναφέρει η Συγγρού.

«Το “λόμπι της δραχμής” καλά θα κάνει να σταματήσει να παραπληροφορεί τον λαό. Αρκετά ψέματα είπαν ήδη από την περίοδο που “μεγαλουργούσαν” ως ΣΥΡΙΖΑ. Αν θέλουν “εξηγήσεις” ας τις ζητήσουν από τον κ. Τσίπρα και όχι από τη Νέα Δημοκρατία και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη» κατέληξε η Νέα Δημοκρατία.