Τσίπρας και Μεϊμαράκης έχουν κοινό μετεκλογικό πρόγραμμα, σημείωσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης

«Το πραγματικό δίλημμα για τον τόπο είναι αν θα έχουμε μνημόνια που λεηλατούν τη χώρα ή θα τελειώνουμε με τα μνημόνια», υπογράμμισε σε συγκέντρωση στην Καλαμάτα.

«Τον εφιάλτη των μνημονίων μπορεί να τον ανακόψει μόνο η Λαϊκή Ενότητα. Μόνο την Λαϊκή Ενότητα τρέμουν τα ευρωπαϊκά και τα εγχώρια κατεστημένα και μόνο τη δύναμή της φοβούνται» τόνισε, μεταξύ άλλων στην ομιλία τουκαι συμπλήρωσε: 

Αν η Λαϊκή Ενότητα βγει ισχυρή από τις κάλπες, Μέρκελ, Σόιμπλε, Γιούνκερ, Ντάισελμπλουμ και η παρέα τους θα χάσουν το χαμόγελό τους. Γιατί θα ξέρουν ότι σχεδόν "τσάμπα" κατάφεραν να βάλουν στο χέρι και τον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, μαζί με τα άλλα μνημονιακά κόμματα. Γιατί θα ξέρουν ότι η δυναμική της Λαϊκής Ενότητας γρήγορα θα εμποδίσει και θα ακυρώσει τη μνημονιακή παγερή τάξη της εξόντωσης και της αιχμαλωσίας που ετοιμάζουν να παρατείνουν μετεκλογικά, εσαεί και ακώλυτα στη χώρα μας.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ εκτίμησε επίσης, ότι τη Δευτέρα «θα υπάρχει συγκυβέρνηση της πεντακομματικής μνημονιακής παρέας με στυλοβάτες τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ και με σκοπό να εφαρμόσει το τρίτο ληστρικό μνημόνιο» με «συναινετικό πρωθυπουργό». «Η Ελλάδα της πεντακομματικής μνημονιακής συναίνεσης οδεύει σε πραγματικό εφιάλτη» τόνισε.

«Το 3ο μνημόνιο θα επιφέρει την εξόντωση των αγροτών και θα καταστρέψει την ελληνική περιφέρεια» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης, αποδίδοντας τη συνολική κακοδαιμονία της χώρας στο ευρώ και την ευρωζώνη, που προσομοιάζει με την Ευρώπη, η οποία στο όνομα του ευρώ θυσιάζει λαούς. 

Σε ό,τι αφορά την υπογραφή του 3ου μνημονίου ο κ. Λαφαζάνης είπε πως: «Κανένας μας και καμμιά μας δεν ερωτήθηκε για την υπογραφή των μνημονίων, από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ», την οποία κατηγόρησε για πολιτική μετάλλαξη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όποιος συναγελάζεται με το τέρας, στο τέλος αρχίζει να το αγαπάει».

Επισήμανε, επίσης, την πλήρη δυσαρμονία της απερχόμενης Βουλής με το κοινωνικό αίσθημα, καθώς η υπογραφή του τρίτου μνημονίου μετέτρεψε το 62 % του «όχι» του ελληνικού λαού σε 70% «ναι» στη Βουλή.