Πάνος Ρασσιάς

"Καταφέραμε να ξυπνήσουμε τον παραγωγικό και δημιουργικό Έλληνα, για αυτό την Κυριακή θα είμαστε πρώτο κόμμα" δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από το προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Συντάγματος.

Με τα στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή, ο πρόεδρος της ΝΔ, στηλίτευσε την "αλαζονεία" του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρίνισε οτι θα κάνει κυβέρνηση με όσους θέλουν να συμμετέχουν και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα "κουμπί για μαγικές λύσεις".

Στο γαλάζιο περίπτερο όπου η εικόνα δεν είχε καμία σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου, καθώς είχε κατακλύσει από τους φίλους της ΝΔ, τον υποδέχθηκαν κορυφαία στελέχη όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο Γιώργος Παπανικολάου, ο Βασίλης Οικονόμου, ο Γιάννης Μιχελάκης, ο Θανάσης Μπούρας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας και πολλοί αλλοι.

Ο κ. Μειμαράκης ξεναγήθηκε στο περίπτερο από τα στελέχη της Γραμματείας Συνδικαλισμού, ενώ μιλώντας προς τους συγκεντρωμένους ανέφερε: "Εδώ πρωτοήρθα ως ΟΝΝΕΔιτης, μετά ως υποψήφιος βουλευτής, ως γραμματέας, τώρα ξανάρθα ως πρόεδρος του κόμματος. Με τη δική σας αγάπη και με τη δική σας βοήθεια. Αυτό θέλουμε και για κάθε Έλληνα, χρόνο με το χρόνο να πάει τη ζωή του μπροστά, χρόνο με το χρόνο να ξαναβρούμε την ελευθερία μας, την ανθρωπιά μας, τη δημοκρατία μας και η παλιότερη γενιά να κάνουμε ό,τι μπορούμε να γυρίσουν οι νέοι πίσω. Δεν έχω το μαγικό κουμπί, βεβαίως τις τελευταίες μέρες είδαμε την αλαζονεία των αντιπάλων μας που βρίσκονται σε στρατηγικό κενό.

Ξύπνησε ο δημιουργικός παραγωγικός ελληνας, ξυπνήσουμε τη συνείδηση του Έλληνα. Καταφέραμε η ΝΔ να είναι μεγάλος πυλώνας ξανά της πολιτικής ζωής, να περπατάμε εδώ στο Σύνταγμα με το κεφάλι ψηλά και να μη μας λέει κάνεις τίποτε, να ξαναβάλουμε τη ΝΔ μπροστά και για αυτό την Κυριακή θα είμαστε πρώτο κόμμα και θα προχωρήσουμε με όσους θέλουν, με όσους δεν θελουν, να μη σώσουν!"